Yksi uusi koronatartunta Loimaalla

0

LOIMAAN SEUTU Loimaalla on todettu yksi uusi koronatartunta tiistaina. Tartunnan lähdettä ei tiedetä. Sairastumiseen liittyy yksi uusi altistuminen.

Maanantain ja tiistain aikana Loimaan kaupungin terveydenhuoltoon ei ole tullut tietoa mahdollisista altistumisen paikoista.

Keskiviikkoaamusta Loimaalla oli karanteenissa yhdeksän henkilöä ja eristyksessä neljä henkilöä. Oripäässä ei ollut henkilöitä karanteenissa eikä eristyksessä.

Loimaan kaupungin terveydenhuollon tilastojen mukaan Loimaalla on todettu nyt 156 ja Oripäässä 36 koronatartuntaa koko pandemian aikana.

LOIMAAN julkisen terveydenhuollon koronarokotukset jatkuvat ensi viikon lauantaina.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tiistaipäivän tietojen mukaan loimaalaisista on koronarokotettu ensimmäisellä annoksella 64,9 prosenttia ja oripääläisistä 59,8 prosenttia.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä rokotuskattavuus on ensimmäisen annoksen osalta 69,7 prosenttia ja koko Suomessa 69,0 prosenttia.

Ypäjäläisistä ensimmäisellä annoksella on rokotettu 65,8 prosenttia, humppilalaisista 67,1 prosenttia ja punkalaitumelaisista 71,0 prosenttia.

TOISEN rokoteannoksen loimaalaisista on saanut 42,7 prosenttia ja oripääläisistä 38,1 prosenttia. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä rokotuskattavuus on toisen annoksen osalta 42,1 prosenttia ja koko maassa 42,8 prosenttia.

Ypäjäläisistä toisen annoksen on saanut 40,8 prosenttia, humppilalaisista 42,6 prosenttia ja punkalaitumelaisista 49,7 prosenttia.