Yksi uusi koronatartunta, useita altistumisia

0

LOIMAA, ORIPÄÄ Loimaalaisen henkilön on todettu sairastuneen koronaan toisella paikkakunnalla. Tartunnan lähdettä ei osata sanoa. Tieto tapauksesta tuli Loimaan kaupungin terveydenhuoltoon maanantaina.

Maanantain ja tiistain aikana Loimaalle kirjattiin yhteensä seitsemän uutta altistumista. Viimeisin altistumistapaus on tiistai-illalta. Henkilö oli altistunut koronalle työpaikalla toisella paikkakunnalla.

Neljä uusista altistumisista liittyy niin ikään toisella paikkakunnalla sattuneeseen sairastapaukseen, joka altisti perhe- ja lähipiirin jäseniä.

Loput kaksi altistumista liittyvät tapaukseen, jossa karanteenit ehdittiin jo purkaa mutta tulivat uudelleen voimaan samaan tartuntaketjuun liittyvän, ryhmän sisällä todetun eri koronatartunnan takia.

Keskiviikkoaamusta Loimaalla oli karanteenissa yhteensä kahdeksan henkilöä ja eristyksessä kolme henkilöä. Oripäässä ei ollut henkilöitä karanteenissa eikä eristyksessä.

Loimaan kaupungin terveydenhuollon tilastojen mukaan Loimaalla on todettu 158 ja Oripäässä 36 koronatartuntaa koko pandemian aikana.