Alkuviikolla ei ole todettu uusia koronatartuntoja

0
Aluehallintovirasto harkitsee koronarajoitusten jatkamista vuodenvaihteen yli. Kuva: Riitta Salmi.

LOIMAA, ORIPÄÄ Alkuviikosta ei ole todettu uusia koronatartuntoja Loimaalla tai Oripäässä. Eristyksessä on tällä hetkellä Loimaalla kolme henkeä ja Oripäässä yksi. Karanteenissa on puolestaan molemmilla paikkakunnilla kahdeksan.

FORSSAN seudun hyvinvointikuntayhtymä (FSHKY) tiedottaa, että Loimaan Motonetissa on voinut altistua koronavirukselle perjantaina 27.8. kello 16.40–17.30. Motonetissa tähän aikaan käyneitä kehotetaan mahdollisuuksien mukaan välttämään sosiaalisia kontakteja ja tarkkailemaan koronataudin oireita kymmenen päivän ajan. Jos oireita ilmenee, FSHKY:stä kehotetaan hakeutumaan testiin välittömästi.
Loimaan kaupungin terveydenhuollon tietoon ei ole tullut alkuviikon aikana mahdollisia altistumisen paikkoja.

LOIMAALLA on tällä viikolla jatkettu vapaaehtoisten 12–15-vuotiaiden rokotuksia. Tiistaina rokotuksia annettiin Puistokadun koulussa, ja torstaina ovat vuorossa Hirvikosken yhtenäiskoulun oppilaat.
Lauantaina 4.9. rokotuksia annetaan kaikille ajan varanneille Hirvihovissa. Loimaan kaupungin terveydenhuollon tartuntatautivastaava Mari-Kaisa Heikkinen pahoittelee puhelinajanvarauksen ruuhkautumista, mutta hän sanoo, että kaikille yritetään soittaa takaisin tällä viikolla.
Ensi viikolla rokotuksia pyritään antamaan pääterveysasemalla.