Hurrikaanille toinen voitto Tutosta

0

Turun Toverit – Hurrikaani 1-3

Hurrikaani- Loimaa jatkoi harjoituspelien sarjaa Turun Toverien kanssa. Tiistain tapaan, tälläkin kertaa Hurrikaani oli vahvempi. Neljän erän Turussa pelatun ottelun lopputulos kirjattiin Hurrikaanille 3-1, ja sen jälkeen pelattu lisäeräkin kirjattiin vielä loimaalaisille. Ottelu oli Hurrikaanin hallussa alusta saakka, ainoastaan kolmannessa erässä Tuto onnistui kiusaamaan vieraitaan erävoiton arvoisesti. – Hurrikaani syötti erittäin hyvin ja monipuolisesti. Sen lisäksi joukkue teki helppoja virheitä vähän ja puolusti tiiviisti, analysoi vielä viime kaudella Hurrikaanissa pelannut Matti Toivola. Toivolan mukaan Tuton pelaamisessa näkyi vielä joukkuepelin puute. – Kyllä me tästä vielä parannetaan, mutta paljon on totta kai vielä tekemistä ihan perusasioissa, Toivola summasi. Toivola pelasi Hurrikaanissa passarin ja liberon tontilla, mutta nyt mies on vakituisesti passarina yhdessä kokeneen Jani Puputin kanssa.

Jussi Heino oli pelin jälkeen Toivolan kanssa samoilla linjoilla. Heino nosti esille myös fyysisyyden, jossa loimaalaiset ovat Tutoa edellä. – Kyllähän meillä on kaveriin verrattuna enemmän toistomääriä, joiden kautta näissä harjoituspeleissä näkyy tietynlainen rauhallisuus. Ollaan kuitenkin paljon jo ehditty harjoittelemaan joukkuepeliä, Heino mietti.

Kaikkiaan tiistaiseen otteluun verrattuna, nyt loimaalaisten pelaamisessa oli jo enemmän rauhallisuutta. – Rauhallisuus pelaamisessa tuo meille heti mahdollisuuden pärjätä. Samoin omien virheiden määrä laskee, kuten tänään nähtiin, päävalmentaja totesi.

Tiistaisessa pelissä nilkkansa loukannut Lauri Vanhanen ei pystynyt torstaina vielä pelaamaan, ja hänen toipumistaan seurataan päivä kerrallaan. Seuraavan kerran Hurrikaani on parketilla harjoituspelin merkeissä Oripäässä 16.päivä, jolloin vastaan asettuu suurin mestarisuosikki Valepa.

Valtteri Arra