Varsinais-Suomen Ely-keskus uusii useita putkisiltoja ja tierumpuja loka-marraskuussa.

LOIMAA Varsinais-Suomen Ely-keskus uusii useita putkisiltoja ja suuria tierumpuja loka- ja marraskuussa. Yksi lokakuussa toteutettavista kohteista on Loimaalla Joenperäntiellä, jonka liikenne joudutaan töiden vuoksi katkaisemaan. Työ tehdään viikolla 42 osoitteessa Joenperäntie 1031 (maantie 12471), Ely-keskus tiedottaa.

Liikenne maantiellä ohjataan kiertoreitille liikennekatkon ajaksi. Sillan uusimisen työnaikaisena kiertotienä käytetään reittiä maantie 12467 (Penninkulmantie) – maantie 12469 (Kirkkotie) – maantie 2262 (Karhulankyläntie) – maantie 12607 (Turuntie) – maantie 213 (Hämeentie). Kiertoreitin pituus on noin 30 kilometriä. Siltapaikalla ei ole kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta.

Siltapaikalle johtavalle ja siltatyön takia katkaistavalle maantielle asennetaan tien katkaisun ajankohdasta ja kiertoreitistä tiedottavat opasteet. Liikennekatko kestää kaksi vuorokautta, ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta.

Varsinais-Suomen Ely-keskus uusii syksyn 2021 aikana useita putkisiltoja ja suuria tierumpuja. Korjaustöistä aiheutuu kohteissa liikennehaittoja, kun liikenne joudutaan katkaisemaan siltapaikalla putken vaihdon ajaksi. Liikennehaittojen vähentämiseksi osa kiertoreittiä tarvitsevien kohteiden toteutuksesta on tarkoituksella ajoitettu koulujen syysloma-aikaan.