Kalle Nohteri liittyy Hurrikaanin vahvuuteen

0

Hurrikaani ja Kalle Nohteri (17) ovat solmineet kehityspelaajasopimuksen. Sopimus mahdollistaa pelaamisen miesten Mestaruusliigassa ja Jankon A- pojissa. Nohteri on Jankon kasvatti, ja ollut Hurrikaanin harjoitusringissä jo parin kauden ajan. – Erittäin työteliäs ja innokas poika. Kalle on mennyt hurjasti eteenpäin kun on päässyt mukaan meidän harjoituksiin, Jussi Heino myöntää. Syntynyt sopimus tietää sitä, että nyt Hurrikaanin vahvuudessa on kolme Jankko- kasvattia.

  • On ollut hienoa päästä harjoittelemaan ammattilaisten kanssa. Samalla se motivoi harjoittelemaan enemmän ja enemmän, Nohteri kertoo. Nohteri pelaa liberona, jolla pelipaikalla on Hurrikaanissa jo toinen Jankko- kasvatti Peter Vuorinen. – Jossain vaiheessa haluan ykkösliberoksi, mutta vielä on paljon työtä tehtävänä.

Hurrikaani avaa kautensa huomenna Joensuussa ja ensimmäinen kotipeli pelataan keskiviikkona 6.10.

 

Valtteri Arra

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here