KOPIT ”Kiitos vanhoista kuvista”

0

Firma, jonka auton kyljessä mainostettiin viemärien kuvausta ja sukitusta, tarjosi mammalle Urjalassa ilmaista viemärien kuvausta. Samantien painostettiin tilamaan seuraavalle viikolle viemärien sukitus hintaan 20 000 euroa, jottei suurempia vahinkoja tapahdu. Loimaalainen putkimies kuvasi viemärit ja totesi, että 80-luvun talon muoviviemäreihin riitää puhdistus ja huuhtelu. Olkaa nyt loimaalaiset vanhukset varuillanne!

Kalle

Ihanaa katsella Loimaan Lehdestä vanhoja kuvia Loimaasta. Kiitos niistä. Jään kuitenkin aina kaipaamaan tietoa vuosiluvusta, tai edes vuosikymmenestä milloin kuvat on otettu. Joka tapauksessa, kiitos niistä kuvista.

Kiitos kiitoksista, Veikko Hulkon kuvien osalta kiitos kuuluu kuvat meidän julkaistavaksemme luovuttaneelle Nunnu Välimäelle. Kuvateksteihin lisäämme aina vuosiluvun, jos ne alkuperäisessä kuvassa tai sen tiedoissa ovat, mutta emme ole toimituksessa lähteneet arvailemaan vuosia. Mahdollisia lisätietoja kuvista voi muuuten laittaa tulemaan vaikka tänne Koppeihin, niin kuin on jokunen tietäjä vuosien varrella tehnytkin.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

Miksi kaikki rantatontit Loimaan kaupungin alueella pitäisi myydä yksityisille?Toiveena monien puolesta on, että rannoille pitäisi/pitää jättää vapaata aluetta ja jokinäkymää kävelyteineen, muutama puiston penkki, jolla voisi istuskella ja katsella Loimijoen vedenvirtausta…

Vesikoskenkadulla Mehiläistä vastapäätä 2 polkupyörää useasti ovien edessä. Tuulenpuuska kaatoi toisen jalkakäyvälle poikittain. Voisiko pyöriä parkkeerata huolellisemmin, etteivät kaatuisi jalkakäytävälle.

Mummi

Kieliopista ei olla kiinnostuneita pidetään itsestään selvyytenä, harhaudutaan, välimerkit puuttuvat ja unohtuvat kopittelijoilta kertauskurssi olisi paikallaan palauttaisi kieliopin arvon.

Sinä, joka 18.9. kopeissa kielipoliisia moitit, taisit olla vastuussa niistä kirjoitusvirheistä. Ymmärtäisi, jos ne olisivat ala-asteikäisten tekemiä, mutta kun kyseessä ovat peruskoulunsa jo päättäneet.

Mummo 70 v.

Mitä auttaisi jos kaupunki palkkaisi lisää kotiavustajia, jos hoitajan luonne on se että vaan kurkkaa ovesta ja puurot jää keittämättä.

Alkaa huolestuttaa Suomen vuosikymmenestä toiseen ja jatkossakin olla EU:n lypsylehmä. Viime vuonnakin olimme taas noin 780 miljoonan euron nettomaksaja, että miettimään pistää, mitä se antaa meille maksamisemme vastineeksi? Melko outoa oli jo sekin, kun EU:n elvytyspakettimme neljän miljardin euron tappio saatiin selittämällä Suomelle voitoksi. Hulluinta tietysti EU historiassa oli se kun Lipposen hallitus vei kansalta kysymättä maamme EU rahaliittoon maksamaan muiden velkoja.

Taisto Levo