Katso harjoitusottelun video: Missä vireessä naapurivastustajat Loimu ja TuTo Volley lähtevät kauteen

0

Raisiossa saatiin lauantaina esimakua lentopallon Mestaruusliigan avauskierroksesta. Raision Loimu ja sarjanousija TuTo Volley kohtasivat harjoitusottelun merkeissä Raisiossa. Samat joukkueet kohtaavat toisensa samalla kentällä myös viikon päästä, kun Mestaruusliigan ensimmäinen kierros käynnistyy.

Hurrikaanin paikallisvastustajien harjoitusmittelö on nähtävissä Loimaan Lehden digitilaajille tällä sivulla suorana lähetyksenä ja videotallenteena.

Hurrikaani aloittaa sarjakautensa sunnuntaina 3.10 Joensuussa Karelian Hurmoksen vieraana.

Lauantain ottelun selostaa Kimmo Muttilainen. Asiantuntijana ja kommentaattorina on Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen. Striimin tuotannosta vastaa Focus-video.

 

Jos ottelu ei näy yllä, katso se täältä.

 

HURRIKAANI-LOIMAA pelasi elo–syyskuussa kaksi harjoituspeliä Turun Tovereita vastaan. Hurrikaani oli kummassakin vahvempi.

Päävalmentaja Jussi Heinon mukaan Hurrikaanin ja sarjanousijan isoimmat erot tulivat silloin fyysisyydessä ja pallovarmuudessa.

– Olemme harjoitelleet aika paljon, mikä näkyi pallovarmuutena. Samoin tietynlainen fyysisyys oli meidän puolella, Heino vertasi harjoituspelien jälkeen Hurrikaanin peliraportissa.

Tuton riveissä pelaa alkavalla kaudella monta ex-Hurrikaania, Jani Puputti, Matti Toivola, Karri Kutinlahti, Tino Vuori ja Henri Rajala.

Ex-Hurrikaani Matti Toivola myönsi Hurrikaani-harjoituspelien jälkeen, että Tuton joukkuepelaaminen oli vielä keskeneräistä.

– Pelin jälkeen juteltiin, että meidän pitää jatkossa keskittyä perusasioihin ja harjoitella joukkuepelaamista, Toivola kertoi otteluraportissa.