Loimaan Lehdelle oma mobiilisovellus

0
Loimaan Lehden sovelluksen tunnus on punainen lehden logo.

Loimaan Lehti on saanut uuden sovelluksen, joka parantaa lehden lukemista kännykällä ja tabletilla. Yhden kirjautumisen jälkeen kaikki palvelut ovat sormenpainalluksen takana, myös paperilehden näköisversio.
– Uusi mobiilisovellus pitää lukijan entistä paremmin ja helpommin ajan tasalla, päätoimittaja Kati Uusitalo kertoo.
Sovellus avautuu aina pääuutissivulle, jossa ovat päivän tärkeimmät otsikot.
– Uutisia ja muitakin juttuja julkaistaan muulloinkin kuin paperilehden ilmestyessä.
Päävalikosta voi siirtyä yhdellä painalluksella muille osastoille, kuten muun muassa pääkirjoituksiin, kolumneihin, Koppeihin, Lukijoilta-kirjoituksiin sekä Ennen wanhaan-, Yrityselämää- ja Meiltä maailmalle -osastoihin. Lisäksi siellä on Kuvat ja videot -osasto.
– Tärkeimmistä uutisista lähetetään lisäksi push-viesti, jolloin käyttäjä saa ilmoituksen uutisesta puhelimen näytölle.
Sovellus vastaa Kati Uusitalon mukaan siihen, miten moni asia hoidetaan muutenkin nykyään mobiilisti. Myös alueen oman lehden sisältö on nyt kätevästi puhelimessa ja käytettävissä pelkästään tai perinteisen paperilehden rinnalla.
– Enää ei tarvitse hypellä palvelusta toiseen, kun näköislehti ja uutisvirta löytyvät sovelluksesta.

– Päävalikosta löytyvät linkit uutisosastoihin ja myös asiakaspalveluun, Loimaan Lehden lukijamarkkinoinnin tuotepäällikkö Pirkko Pelander sanoo.
– Kaikkien digitilaajien kannattaa ladata Loimaan Lehden uusi sovellus joko Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta. Keskeinen uudistus on, että sovellus tuo lisää selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä mobiilikäyttöön. Kaikki löytyy yhden napin takaa samaan tapaan kuin jo monella muullakin uutismedialla, Kati Uusitalo sanoo.
Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Tilaajan täytyy kirjautua sisään kerran, ja sovellus on jatkossa käyttövalmis. Kirjautumiseen tarvitsee käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne ovat samat kuin nykyiset digilehtitunnukset.
– Jos tilaukseen ei vielä sisälly digipalveluja, niin nyt on oikea hetki ottaa paperin rinnalle digitilaus, Pirkko Pelander vinkkaa.
– Jos salasana on unohtunut, uuden voi pyytää sähköpostiinsa, kun sovellukseen kirjautuu. Jos käyttäjätunnuskin on unohtunut, on syytä soittaa Loimaan Lehden tilaajapalveluun, joka auttaa kirjautumisessa.
Jo tutuksi tullut loimaanlehti.fi-nettisivu jää edelleen käyttöön. Myös ei-tilaajat voivat yhä ostaa yhdenkin lehden näköisversion lukuoikeuden Lehtiluukun kautta.

Lue lisää 16.9.2021 lehdestä