Nyt se alkaa!

0
LL Arkisto/Kuva Elli Mattila.

Kuten liigaan nousseen Alastaron Urheilijoiden futsal-joukkueen miehet sanovat (LL 9.9.), joukkue voi pelata ensimmäisen liigapelinsä tasan yhden kerran.

AU tekee sen huomenna Loimaan liikuntahallissa.

Joukkue on tehnyt ainutlaatuisia tekoja aiemminkin, sillä se on kiivennyt liigaan viidenneltä sarjatasolta vain yhdeksässä vuodessa. Jäämmekin nyt odottelemaan sitä seuraavaa historiallista temppua!

Loimaa on muutenkin historiallisessa tilanteessa, kun alkavalla kaudella sillä on peräti kolme korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa joukkuetta, AU:n lisäksi Hurrikaani ja Bisons – ja seudulla on vielä neljäskin liigajoukkue, kun LP Vampula kisaa naisten SM-lentopallossa.

Voittojakaan emme tietenkään panisi pahaksemme, mutta toivotaan alkavalle kaudelle hyviä pelejä, elämyksiä ja kokemuksia!

Voimia siis kaikille joukkueille, pelaajille, valmentajille, seuroille, taustavoimille ja talkoolaisille sekä sponsoreille. Muistetaan tsempata ja ottaa huomioon erityisesti juniorit: voimme kaikki vaikuttaa siihen, että meillä on liikkuvia lapsia ja nuoria.

Osoitetaan kannustuksen sanoja ja kiinnostusta niin huippu-urheilullemme kuin ensi-askeleitaan liikunnan parissa ottaville!