Opiston koronaryppäässä uusi tartunta

0
Omikron-muunnos leviää herkästi ja nyt myös Loimaalla. Muistetaan turvavälit.

LOIMAA, ORIPÄÄ Loimaalla todettiin yksi uusi koronatartunta maanantai-iltana. Tapaus liittyy Loimaan Evankelisen Kansanopiston tartuntaketjuun (LL 14.9.), jossa on nyt yhteensä 11 sairastunutta. Oireettomia altistuneita ketjussa on viisi.

– Muuten Loimaan koronatilanne on tällä hetkellä hyvin rauhallinen, tartuntatautivastuuhoitaja Mari-Kaisa Heikkinen painottaa.

Opiston tilanne mukaan lukien Loimaalla on tällä hetkellä kahdeksan ihmistä karanteenissa ja saman verran eristyksessä. Loimaan kaupungin terveydenhuollolla ei ole tiedossa paikkoja, joissa olisi mahdollisesti voinut altistua koronalle viime päivinä.

Oripäässä ei ole noussut esiin uusia tartuntoja eikä altistumisia.

Kaupungin terveydenhuollon tilastojen mukaan Loimaalla on todettu 177 ja Oripäässä 38 koronatartuntaa koko pandemian aikana.