Palloilupääkaupungista päivää!

0

Alastaron Urheilijoiden sarjanousun tehnyt futsaljoukkue aloitti kautensa korkeimmalla sarjatasolla jo muutama viikko sitten ja viikonloppuna on Korisliigaan nousseen Bisonsin vuoro aloittaa kautensa kotipelillä Tampereen Pyrintöä vastaan.

Lentopallon mestaruusliigan konkari Hurrikaani saa kauden avajaisessaan vieraissa vastaansa Karelian Hurmoksen Joensuussa.

On Loimaalle jo soviteltu Suomen palloilupääkaupunginkin viittaa – eikä ihan heti Suomen kartalta löydykään Loimaan kokoista kaupunkia, jossa olisi kolme liigajoukkuetta ja vakavasti otettavaa toimintaa myös muissa lajeissa ja sekä kilpaurheilussa että harrastajissa.

Palloilupääkaupungiksi ei tulla ”pelailemalla”, se vaatii tavoitteellista toimintaa ja halua kehittyä ja kasvaa. Se vaatii myös perheen – ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä lajin ja paikallisen joukkueen eteen sekä ihmisiä, jotka haluavat kokea ottelu toisensa jälkeen sen tunnelman yhdessä muiden kanssa.

Ihan samoja asioita tarvitaan, kun halutaan olla parhaita, oli laji mikä tahansa tai oli kyseessä sitten vaikkapa yritys tai kunta tai kaupunki. Tästäkin Loimaan Lehden numerosta löytyy monia esimerkkejä toiminnasta, jossa ei tyydytä divarisarjoihin. Menestystä! KU