PÄÄKIRJOITUS Kiitos!

0

Loimaan Lehden lukijamäärä on kasvanut vuoden aikana lähes 14 prosenttia – tavoitamme painetulla lehdellämme ja digitaalisissa kanavissamme keskimäärin viikossa 25 000 lukijaa.

Loimaalaisista ihmisistä tavoitamme peräti 100 prosenttia ja Loimaan ulkopuolellakin lehdellä on mittava määrä lukijoita – yksistään painetulla lehdellä peräti noin 7 000 lukijaa.

Suomalaisen median tavoittavuutta, lukemista ja lukijoita tutkiva Kansallinen mediatutkimus ( KMT , Media Audit Finland Oy ja Kantar TNS Oy) kertoo ilouutisia koko kotimaiselle sanoma- ja paikallislehtien sekä kaupunkilehtien kentälle.

Tuoreen mittauksen ( KMT 2021) mukaan 96 prosenttia 15 vuotta täyttäneistä suomalaisista lukee sanomalehtiä ja erityisen hienoa on, että lukeminen on hyvin tasapuolista: sanomalehdet tavoittavat eri ikäisistä suomalaisista 91–97 prosenttia, kaikissa ammattiryhmissä työskentelevistä 91–99 prosenttia ja eri tuloisista kotitalouksista 95–98 prosenttia.

Paikallislehtiä arvostetaan paikallisten asioiden uutisoijana ja tapahtuma- ja ostosvinkkien tarjoajana ja valtaosa lukijoista suhtautuu mainontaan omassa paikallislehdessä myönteisesti.

Kiitos siis lukijoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme sekä Loimaan Lehden omalle tekijäpoppoolle, joka puurtaa päivittäin paikallisen puolella – työ jatkuu.