Sairaalan labrassa oli ruuhkaa. Sinne tullut henkilö otti vuoronumeron. Kauempana käytävällä oli tyhjä tuoli, meni sinne. Juorutäti siihen: luulen että psykiatrille meni. Näin tapauksen, ei mennyt.
Luulotauti on sairaus

Milloin alkaa seniorien tietokonekurssit Loimaalla?
Salme

Torstain lehdessä 21.10. oli kuva Kohon kaupasta. Kuvatekstiin oli tullut virheellisesti nimi Matti. Kohon kauppiaan oikea nimi oli Martti Koho.
Martin sukulainen

Miksi lähes kaikki nykyisin on rivoa?

Onko Loimaalla ympäristötarkastaja? Lemmensillan ympäristössä olis tarvetta. Joki on täynnä vanhan puun oksia.

Olemmekohan yhtään ajatelleet sitä, että maailman kunniahimoisin ilmastopolitiikka nostaa autoilun ja asumisen hintaa, ruuan hintaa, muun liikkumisen hintaa, yrittämisen hintaa, teollisuuden hintaa? Ei kyse ole vain kunnianhimosta tai ilmastomyönteisyydestä, vaan rahasta. Ja missä meillä menee se raja, ja kuinka paljon suomalaisen pitää maksaa? Ei sitouduta mihinkään hiilineutraalirajaan, vaan 0,07 prosentin likaajamaana seurataan, onko suurten likaajamaiden lupaukset vain tyhjiä lupauksia.
Taisto Levo

Tässä jonkin aikaa olen ihmetellyt nopeusrajoituksia. Kojonkulman keskustassa löytyy neljän-, viiden- ja kuudenkympin alueita. Siitä huolimatta näitä noudattaa aniharva kuljettaja. Yleinen nopeus tuntuu olevan kahdeksankymppiä.
Hämmästyttää kummastuttaa

Eikö yksityislääkärin palkkioista enää nykyään saa mitään takaisin? Kävin Kelalla, niin eivät tienneet. Kuka sitten tietää?