Kopit: ”kasvit, linnut ja ötökät saavat kivasti tilaa lehdessä”

0
Herkkutatteja on poikkeuksellisen paljon tänä syksynä. Kuva: LL arkisto / Kati Uusitalo.

Yhdyn Seija Kylämarkulan kiitoksiin Loimaan Lehden sienitietoiskuista. Luonnon kasvit, linnut ja ötökät ym. saavat kivasti tilaa lehdessä muutenkin. Etusivun mainio sääinfo saa lukijan hyvälle tuulelle. Kiitos hyvin toimitetusta lehdestä.
Loimaan Lehden lukija Tampereelta

Kiitos Super Asfaltti ja sen rautaiset ammattimiehet. 12.10. Alastarolla täytitte ikuisuuskuopan ohimennen.
Autoilevat asukkaat

Älä koskaan tule liian tutuksi kenenkään kans äläkä kerro asioitasi ihmiselle joka ei pysty pitään mitään takanaan vaan hölisee kaikki eteenpäin silmät kiiluen luullen että on tehnyt hyvänkin työn. Kenellä on sydänvika, kenen ei käy sulhanen enää, kuka ei osaa nostaa pikapankista rahaa, kuka on ukkomiehen kans ym ym. Kun oma elämä on sisällötöntä niin ollaan niin kateellisia toisille. Sentraalisantroja on vieläkin paljon.

Kiitos Päivi Nummela erinomaisesta kirjoituksesta (LL 12.10.). Tälläkin hetkellä Loimaan kaupunginvaltuutetuista vain 35 prosenttia on naisia, kun koko maan vastaava prosentti on hiukan yli 40. Valtuuston puheenjohtajistoon (neljä kpl) naisia on mahtunut yksi. Tasa-arvo ei ole valmis!

Hei sinä, joka jätit risat renkaat Kuusitien ja Vakkatien risteyksen viereiselle bussipysäkille, haepa ne pois.

EU:sa on 468 hiilivoimalaa ja rakenteilla 27. Turkissa niitä on 56 ja suunnitteilla 93 uutta. Intialla on 586 ja suunnitteilla 446 lisää. Etelä-Korealla on 58 ja suunnitteilla 26 uutta. Etelä-Afrikalla on 79 ja suunnitteilla 24 uutta. Japanilla on 90 ja suunnitteilla 45 uutta. Kiinassa on hiilivoimaloita 2623 ja suunnitteilla1171 uutta. Filippiineillä on 19 ja suunnitteilla 60 jne. Suomessa elokapina voitti kun Hanasaaren hiilivoimala on päätetty sulkea, jotta ilmasto pelastuisi.
Taisto Levo

Miksi nykyajan isännät eivät enää osaa puhdistaa kyntöaurojaan ja traktorin pyöriä lapiolla pellon reunassa. Tiistaina puolen päivän aikoihin vihreä traktori punaisilla kyntöauroilla varustettuna päristeli ison määrän kuraa Turuntielle hautausmaan ja Hannuntien välille.
Isännät ja isäntien varjot