KOPIT ”Kiitokset kynnöistä”

0
Matti Merta esitteli vuoden 1938 Fordsonia vanhojen koneiden työnäytöksessä.

Kiitos kaupungille näistä senioripenkeistä. Ovat olleet todella tarpeen.

 

Kiitos Helille ja Loimaan Pesulan muulle väelle ripeästä ja ystävällisestä palvelusta. Puhdasta tuli äkkiä!

Osku

 

Mikä järki on Lhj:lla ilmoittaa risuviikosta LL: ssä päivää ennen sen päättymistä. Sama juttu oli keväällä.

Risutko sekajätteeseen

 

Miksi Prismassa munat säilytetään mausteiden vieressä ja kananmunat maustetaan jo kaupassa? Munankuori on huokoinen ja imee voimakkaista tuoksuista makua. Toivomme vastuullisuutta ja asiakkaan arviointikyvyn ja tuottajan työn kunnioitusta. Haluan ostaa munat raikkaina ja maustaa itse.

Loimaalta munia kyllä löytyy

 

Kyllä oli ilo lukea Olli Tuomolan kirjoitusta Loimaan Lehti 30. syyskuuta lehdestä. Kirjoitus oli asiallinen ja hyvä! Kannattaa lukea, mikäli ei vielä ole lukenut.

 

Suuret kiitokset kaikille, jotka järjestivät vanhojen traktorien kyntönäytöksen viime sunnuntaina. Kyl oli mukava seurata kun pelto muuttui mustaksi ja traktorit säksätti rauhalliseen tahtiin. Ja oli muuten hienoja ne pappatunturitkin.

MT

 

Autokaupan mainostaulu Lamminkadulla palaa häiritsevän kirkkaasti ja vihloo silmiä. Läpi yön. Jos itse virittäisin moisen kirkasvalolampun tien varteen, viranomainen olisi äkkiä paikalla ja saisin sakot.

 

Vilkun käytöstä taas, autokouluun uudelleen, kun Loimaalla vilkku laitetaan silloin, kun ollaan jo kääntymässä, suojatiellä ei anneta jalankulkijan ylittää tietä. Tarttis tehdä jotain.

Poliisi salakatsomaan