KOPIT ”Kiitos Taidetalon konsertista”

0
Loimaan Taidetalossa järjestetään jälleen konsertteja. Kuva LL Arkisto 25.3.2020, Lari Kiviranta.

Suvereenia instrumenttien hallintaa on vaikea määritellä, mutta sen tunnistaa kuullessa. Kiitos Tango del nortelle ja järjestäjille tiistain konsertista Loimaan taidetalossa. Ei ihme, että yhtye sijoittui toiselle sijalle kansainvälisessä Astor Piazzolla -tulkintakisassa.

Kuulija

Ihmetyttää/kummastuttaa täällä Loimaalla se, että kaikenmaailman kinttupoluilta/kujilta on etuajo-oikeus selkeään pääväylään nähden. Kyseessä eivät kuitenkaan ole kaikki oikealta tulevat. Milläköhän tämä selittyy?

Osaisiko joku vastata?

HJ. Miten voit olla varma, että nuo kanavat ovat luotettavia terroristien täysin hallussaan pitämässä maassa? Kun korruptiota oli jopa USA:n hallitessa maata. Toki minustakin on hyvä, jos lapset saavat ruokaa ja hoitoa, mikseivät myös äidit. Toivotaan, että edes suurin osa avusta menee perille. Mutta pitkän päälle ei länsi voi pitää huolta em. lapsista ja äideistä. Kyllä sen asian pitää hoitua uuden hallinnon toimesta. Ei ääri-islamilaista valtiota voi kukaan oikeasti saada toimimaan oikein, uskonto vaan on niin voimakas tekijä lähi-idässä. Joka niin uskoo on todella sinisilmäinen ja hyväuskoinen. Näin se vaan valitettavasti on. Säälin niitä naisia siellä, heitä kohdellaan kuin koiria. Lapset varmaan aikanaan saavat jonkinlaisen tulevaisuuden uudessa Afganistanissa. Toivottavasti. Mutta terroristeille ei kyllä rahaa pidä lahjoittaa!

Matti Ojala

Ymmärtäisin jos Suomi ostaisi 5–6 uutta hävittäjää pääosin rajavalvontaan. Mutta 64:n hävittäjän hankinta ei järkeeni käy. Hankkisimme velkarahalla hävittäjiä 10 miljardilla ja niiden elinkaari kustannuksiin noin 50 miljardia euroa lisää. Uhkakuvia luomalla mahdollisesta vihollisesta tiedotusvälineet saa kyseenalaistamattomat uskomaan niiden tarpeellisuuteen. Hävittäjien määrästä huolimatta, me häviäisimme sodan jokaiselle naapurillemme. Siksi järkiperäistä harkintaa ostoinnostukseen.

Taisto Levo

Onko tänä vuonna luvassa kauneimpia joululauluja kirkossa?

Yks jouluihminen