KOPIT ”Kiitos vanhemmille rouville”

0

Kiitos Päivi tarpeellisesta muistutuksesta; Naiset, älkää unohtako, LL 12.10.

Asenne ratkaisee

Kiitoksia vanhemmille rouville, jotka kyselivät vointiani, kun kaaduin pyörällä nuorisotalon vieressä torstaina aamupäivällä. Tiet ovat liukkaita ja märkien lehtien alla saattaa olla vielä jäätä yön jäljiltä. Muistathan käyttää kypärää (tästä lähdin minäkin muistan), ajaa maltillisesti ja varata aikaa pyöräilyyn näin syksyisin – valot ja heijastimet mukaan!

Nuori nainen ja Tunturi

Tosi on täytyy viitsiä puhdistaa irtokurat auroista-traktorista, itse käytän aurojen pitkää avainta työkaluna.

Hallitus teki heti alussa päätöksen nostaa kehitysapua noin 898 miljoonasta 1257 miljoonaan. Korona-aikana! Kritisoin tätä erityisesti siksi, että jopa uutisissa kerrottiin osan rahoista esimerkiksi Afganistanissa menneen lahjontaan eli korruptioon. Ja nyt Talebanin hallitsemaan ääri-islamilaiseen valtioon aiotaan edelleen lähettää rahoja, tavalla tai toisella. Käsittämätöntä idioottimaisuutta. Ja sinisilmäisyyttä EU:lta ja ”tytöiltä”, kuten päätoimittaja tätä viisikkoa nimitti. Seuraavaksi sitten taas käydäänkin maatalouden kimppuun. Tulette näkemään. Ja kepu myötäilee ja antaa taas periksi, kuten aina, tilanteessa, jossa pitäisi päinvastoin lisätä kansallista tukea maanviljelijöille. Kyse on arvoista, suomalainen hyvä ruoka tai kehitysapu. Kumman valitset itse?

Matti Ojala

LL (12.10.) pääkirjoituksen ensimmäinen virke: Tytöillä oli viime viikolla hommia, kun he tuurasivat niin pääministeriä kuin monissa muissakin tehtävissä niiden vakinaisia haltijoita eilen vietetyn tyttöjen päivän ennakkona.

Kati Uusitalo, päätoimittaja