KOPIT ”Lisää pop up -rokotuksia!”

0
Terveydenhoitaja Liisa Harjunmaa rokotti helmikuussa Anja Braggen, joka luotti siihen, että koronasta päästään. Pandemia-aika on ollut yksitoikkoista, kun jumpat ja kerhot ovat olleet tauolla ja jälkipolviin on pidetty yhteyttä pääasiassa puhelimella. LL ARKISTO 26.2.2021/ Kati Uusitalo

Kun ihmisen luonne haluaa syyttää aina toista, se on helppoa. Loimaallakin uskotaan vain toisten sanomisiin. WC paperi- hulluus oli yksi esimerkki! Hyviä ihmisiä on paljon, jotka eivät niele kaikkea, mitä uutiset tuuttaa ja jakavat. Omaa järkeä saa käyttää! Onko nyt suuret rokote-annokset vaan pistettävä joihinkin ihmisluokkiin, etteivät mene hukkaan? Mihin Modernat – onko Astra Zenecat vielä Loimaalla 65-69v. voimassa? Ei ihme että ei innosta? Vähempi tehoa vähemmille? Voisiko terv.huolto vastata? Tauti leviää ihan muualla, ei ole kasvomaskeista kiinni Loimaallakaan! Välimatkat ja käsienpesu riittää. Jaa että ämpärejä jaetaan, kuis olis WC-paperit? Vinkiksi…

Kaiken nähnyt..

Hei te kaikki, jotka olette kiinnostuneita gymstick-jumpasta. Kokeillaan, saadaanko ryhmä kokoon. Ohjaaja löytyy.

Innostunut (0400435378, tekstiviestit)

Kyllä jokuset on välinpitämättömiä kun eivät ota koronarokotetta. Loimaalla oli lauantaina hyvin järjestetty pop-up-rokotuspäivä, johon oli helppoa osallistua ja ajan varausta ei tarvinnut. Toinen pop-up-päivä olisi vielä hyvä järjestää, jotta kiireisimmätkin ehtisivät.

Välittäkää lähinmäisistänne

Ylipaino nostaa riskiä saada koronan vaikea muoto. Rokotepassi on yhtä järjetön ajatus kuin se, että palvelut ja tapahtumat suljettaisiin niiltä, jotka eivät pyri aktiivisesti parantamaan terveyttään terveellisellä ruokavaliolla ja ylipainoa pudottamalla. Piikin ottaminen ja elintavat ovat kumpikin jokaisen henkilökohtaisia valintoja.

Ei syrjinnälle, kyllä vapaudelle

Joka Kauhanojaa kadehtii – kannattaakin! Täällä on vielä hyvä koulu ja pihapelit! Ja jopa 5–8 valoa koulutiellä talvisin! Ei ole pyörätietä kaupunkiin, mutta sekin tulee, uskon! Liikkumisen isoin haaste on pyörätie Ypäjälle asti! Metsämiehet pitävät huolta monin tavoin asukkaista, kiitos siitä! Et jää Kauhanojalla yksin.

Paljon muualla elänyt