Bisonsin hyökkäys hyytyi täysin

0

Miesten Korisliigan keskiviikkoisessa kamppailussa Bisons Loimaa sai vieraita Kotkasta, kun perinteinen KTP-Basket matkusti liikuntahallille. Toisen puoliskon vakuuttavalla hyökkäyspelaamisella vierasjoukkue KTP vei pisteet mukanaan lukemin 60-77.

 

Ottelu oli ensimmäisen puolikkaan ajan tasaista vääntöä, jossa molemmat joukkueet kävivät johtoasemassa vuorotellen. KTP oli erityisen aktiivinen levypalloissa, vaikka joukkueella ei ollut kokoonpanossa ainuttakaan yli kaksimetristä pelaajaa. Vierailijat napsivat kuitenkin koko ottelussa peräti 19 hyökkäyslevypalloa, mikä on auttamatta liikaa.

 

Ensimmäisen puolikkaan jälkeen lukemat taululla olivat kotijoukkue Bisonsin eduksi 35-30. Bisonsin hyökkäyspeli rullasi kohtalaisesti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Suurinta vastuuta hyökkäyksessä kantoi Bisonsin parhaana palkittu Zach Thomas (26p/3l) joka oli jo puoliaikaan mennessä takonut taululle 17 pistettä.

 

Toisella puolikkaalla Bisonsin hyökkäyspeli hyytyi täysin. Huonoja valintoja ja sitä myötä menetyksiä tuli etenkin 3. neljänneksellä aivan liikaa. Kun toisessa päädyssä KTP alkoi naulaamaan heittoja huomattavasti paremmalla prosentilla kuin ensimmäisellä puoliskolla, oli neljänneksen lukemat tylyt 8-22 vierailijoille. Viimeisellä neljänneksellä Bisons ei onnistunut löytämään kirivaihdetta ja näin ollen pisteet matkasivat Kymenlaaksoon.

 

Bisons päävalmentaja Darko Mihajlovic oli mietteliäs ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Emme tulleet toiselle puoliajalle niin keskittyneenä kuin ensimmäiselle. Emme toteuttaneet hyökkäyspäässä samoja asioita kuin ensimmäisellä puolikkaalla ja KTP pääsi juoksemaan kenttää. Emme löytäneet hyökkäykseen lainkaan rytmiä ja sitä myöten myös heittoprosenttimme pysyivät alhaisina.

 

Bisons jää nyt maajoukkuetauolle. Seuraava ottelu pelataan vasta joulukuun 4.päivä, jolloin Loimaan liikuntahallille saapuu Petteri Koposen ja Shawn Huffin tähdittämä Helsinki Seagulls.