Mielipiteet Loimaan Lehteen toimitus@loimaanlehti.fi

Nyt kiireesti hiekoittamaan kaikki jalkakäytävät ja kevytväylät ja reunasta reunaan. Kävelijää ei auta yhtään, jos hiekkakasat on väylän keskellä. Sama juttu teillä ja kaduilla, joilla käveli ja pyöräilijöiden on käytettävä ajorataa, soraa reippasti reunoille.
Kävelijät ja pyöräilijät eivät kulje keskellä tietä. Ainakin lauantaina 23.11. sekä Juvantie että ”kuivansillan” kevytväylä olivat hengenvaarallisia. Siinä, kun mummeli tai ukkeli kaatuu ja luita särkyy, tulee yhteiskunnalle isot kustannukset. Ja muutenkin sairaalat ovat jo täynnä rokottamattomia. Vaikka mummelilla onkin nastakengät, eivät nekään pure mustaan jäähän.
Koska tiedän, ettei Loimaan Lehti tai lukijat tätä hiekoitushommaa tee, lähetin edellä olevan viestin myös kaupungin teknisen viraston katupuolelle.

Marja Koskenmäki
Nastakenkäinen sauvailija

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä