Joulu lähestyy, niin myös Loimaan Iloinen joulunavaus. Sitä vietetään perjantaina 19. marraskuuta Loimaan torilla kello 18 alkaen.

Ensin lähtee liikkeelle jouluparaati, joka kulkee torille Heimolinnan puoleiselta kulmalta puiston halki. Yleisökin voi liittyä mukaan jouluiseen joukkoon. Joulupukki ja Muori tuovat terveisensä Korvatunturilta.

Kello 18.15 julistetaan jouluhärdelli alkaneeksi ja kuullaan Loimaan kaupungin joulutervehdys. Silmänruokaa tarjoaa valaistu Ilma-akrobatia-show Studio Supremen esittämänä.
Joulumuorin kauhasta tarjoillaan perinteistä riisipuuroa ja virittäydytään Half Dozen Bandin säestämänä tunnelmaan tutuin joululauluin. Puistossa on mahdollisuus poniratsastukseen, ja tontut jakavat joulukarkkeja.

Kuusenmyyjiltä voi katsastaa joulupuuta itselleen, minkä lisäksi tapahtumassa on joulumökkejä ja -kojuja. Jos omat lahjatoiveet ovat jo selvillä, voi lahjatoivekirjeensä tuoda Joulupukin kirjelaatikkoon. Ilta huipentuu lahjakorttiarvontaan kello 19.30 aikaan.

Joulunavauksen järjestävät Loimaan kaupunki, Loimaan Kauppakamariosasto, Loimaan Kauppala, Loimaan kaupunki, MTK, Loimaan Lehti, Yrittäjät, Yrittäjänaiset, Loimaan Seudun Nuorkauppakamari, Loimura ja Loimaan Nuotioloimut yhdessä.

Iloinen joulunavaus pe 19.11. Loimaan torilla klo 18 alkaen.