Inoslav Krnic palaa Hurrikaaniin pienen tauon jälkeen – nyt valmentajana

1

LENTOPALLO Kroatialainen Inoslav Krnic palaa Hurrikaani-Loimaan riveihin. 42-vuotias Krnic muistetaan Hurrikaanin paidasta kaudelta 2019–2020, jolloin joukkue voitti Mestaruusliigan runkosarjan. Koronan takia kautta ei jatkettu pudotuspeleillä, vaan kausi loppui tylysti runkosarjaan. Nyt hänen roolinsa tulee olemaan apuvalmentaja.
– Juttelemme päävalmentaja Jussi Heinon kanssa viikoittain lentopallosta. Syksyn aikana syntyi ajatus, että voisin palata Loimaalle valmennushommiin. Minulla on kotona Kroatiassa veljeni kanssa lentopalloseura, jossa pelaa yli sata tyttöjunioria, mutta haaveena oli päästä ammattilaisorganisaatioon. Nyt se mahdollisuus minulle tuli, joten olen iloinen, torstaina Loimaalle saapunut Krnic myöntää.
Hänen tarkka työnkuvansa on vielä hahmottumatta, mutta varmasti isoin työsarka on auttaa Hurrikaanin passareita Santeri Välimaata ja Jarno Koivuniemeä.
– Santeri pelasi ensimmäistä kautta Hurrikaanissa silloin, kun itse olin ykköspassarina.

Hurrikaanin puheenjohtaja Harri Syväsalmi kertoo, että Jussi Heino on ollut liigassa ainoa päävalmentaja, jolla ei ole ollut apuvalmentajaa mukana.
– ”Inon” palkkaamisella vahvistamme valmennusta.
Syväsalmen mielestä satsaus apuvalmentajaan on samalla panostus tulevaisuuteen.
– Pitkällä tähtäimellä tämä hyödyttää seuraa ja pelaajia.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.