Joulukalenterin luukut toivottavat paikallista joulua!

0
Koskas niitä kalenterin luukkuja avataan, kyselee Ykäkin jo joulutunnelmissa.

Kun kello lyö kaksitoista ja 1. joulukuuta kääntyy kalenteriin, aukeaa myös Loimaan Lehden joulukalenterin ensimmäinen luukku.

Kalenteri tuo jouluun saakka luukuissaan esiin seudun yrityksiä ja niiden palveluita ja tarjouksia.

– Paikallista joulua, päätoimittaja Kati Uusitalo toivottaa kaikille.

– Haluamme tällä joulukalenterillakin innostaa ihmisiä huomioimaan paikallisen tarjonnan kunkin oman joulun valmisteluissa.

Paikallisen puolella voi olla monella tavalla.

– Viimeistään kun tutustuu paikallisiin yrityksiin ja yrittäjien osaamiseen, huomaa, että tältä seudulta löytyy vaikka mitä niin pukinkonttiin kuin pyhien pöytäänkin tarjolle. Erityisesti nyt koronan aikana on hyvä huomata, miten meillä kaikilla on oma tärkeä osamme tässä yhteisössä – meille on tarjolla palveluita ja tapahtumia ja ne pysyvät ilonamme, kunhan käytämme niitä.

Joulukalenterin tulevista luukuista vihjataan ennakkoon viikko kerrallaan jo etukäteen Loimaan Lehden paperilehdessä. Uusi luukku avautuu jo keskiyöllä ja lehden sovelluksen käyttäjiä muistutetaan uudesta kalenterin luukusta joka aamu sovelluksen lähettämällä viestillä.