Mielipiteet Loimaan Lehteen toimitus@loimaanlehti.fi

Punainen polkupyörä vastaa Kirkonkylän koulun roskakatoksen vierestä: Olen koulun työntekijän kulkupeli päivittäin, aamuisiin työtehtäviin liittyen. Nyt olen talvisuojassa, mutta palaan paikalle keväällä. Silloin olen taas tavattavissa.
Nähdään!

Onko yli puoli vuotta sitten 2. rokotteen saaneen riskiryhmäläisen mitään mahdollisuutta saada Loimaalla kolmas koronarokote? PTA:n ajanvarauksesta ei anneta aikaa ja puhelinajanvaraus lupaa ”soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian”. Kannattiko järjestää pop up -rokotuspäivä Oripäässä ?
Yli viikon takaisinsoittoa odottanut

Eikö olis jo korkea aika Loimaalla pelata koris ja lentis tyhjille katsomoille? Alkaa koronatartunnat olemaan täälläkin jo kovaa luokkaa.
Nyt käsijarru päälle

Hirvikoskella kaupungin kerrostalon ulkovalot palavat päivisin jo toista kuukautta? Isännöitsijä/Huoltoyhtiö?
Ihmettelen