KOPIT ”Iloinen mummeli kiittää”

0
Kuva: Hätäkeskuslaitos

Kiitos Sinulle, kun toimitit ostoskärryyn unohtamani puhelimeni Prisman opastukseen 12.11.

Se huolimaton

Iso kiitos 1.11. ambulanssille, joka nouti illalla mummon Mellilästä. Hoiditte jo matkalla lähes terveeksi.

Iloinen mummeli kiittää

Pelonsekaisin tuntein ajattelen näitä kaikkia tulevia myyjäisiä, joulunavauksia, firmojen pikkujouluja… Itse ainakin haluaisin viettää jouluni terveenä. Korona koettelee meitä yhä, valitettavasti. Myös täällä Loimaan seudulla.

Kyllä teki Itävalta hienon asian ja laittoi rokottomattomat kotiarestiin, toivottavasti Suomi ja muu maailma, ne joilla rokotetta on tarjottavana, tekee samoin. Koko Suomi menee taas kiinni rokottamattomien ja ulkomaanmatkojen takia, kokoontumiset ja tapahtumat eivät syynä. Sairaaloissa ei pystytä hoitamaan todellisia sairauksia, jotka eivät useinkaan ole omaa syytä. Hoitakoot rokottamattomat itse itsensä, ei yhteiskunta, oma valinta!

Itsekästä

Julkaisemme Kopit-palstalla pääasiassa paikallisia asioita koskevia mielipiteitä. Muistathan myös, että palsta on tarkoitettu lyhyiden kannanottojen julkituomiseen. Kopit-palstaa koskevat samat julkaisusäännöt kuin muutakin lehteä, joten meille lähetettyjä viestejä ei julkaista automaattisesti ja niitä voidaan myös lyhentää tai muokata.

Kati Uusitalo, päätoimittaja