KOPIT ”Kiitos halloween-illasta”

0
Kopittelija kiittää hevostallin halloween-karkeloista, mutta tässä ollaan halloween-tunnelmissa Melillässä vuonna 2015, jolloin Frans Laukan, 9, esikuvana oli Putous-ohjelmasta tuttu Rontgoteus Hittavainen. Puku syntyi vanhoista shortseista ja nahkarotsista. Kuva: LL Arkisto/Maija Paloposki

Kiitos perhepalveluiden Anu W ammattitaitoisesta ja ystävällisestä avusta lasten kanssa.

Uhmaikä

Kiitos Hevoshaka ja Loimaan urheiluratsastajat! Järjestitte hienon halloween illan heppakerholaisille! Oli hauska ilta heppoineen, kaiken maailman olentoineen & herkkuineen!

Mummu & tytöt

Autoilijat huomio! Lukekaapa tieliikennelain 27§ ”Ajoneuvon ajaminen suojatien yli”. Keskuskoulun vieressä Kalevalankadulla (3.11.) näin, kuinka kaksi kertaa autoilijat aiheuttivat vaaratilanteen suojatietä pitkin katua ylittäneille lapsille. Myös esimerkiksi Turuntietä kulkevat autoilijat huomioikaa, että kadulla on suojateitä.

Varovaisuutta liikenteeseen

Kakarat kiehaavat koppimopolla prisman pihalla.

 

Kellot käyvät taas talviaikaa ja ajonopeudet muuttuivat samasta syystä. Minulle ei ole pitkän elämäni aikana vieläkään valjennut, minkä hyödyn ne tuovat arjen pyöritykseen. Kellon vekslaaminen kurittaa kukkaroa ja tuo muutakin haittaa. Ketkä siitä hyötyvät, tuskin lisäväkeä työllistetään virastoissa laatimaan uusia aikatauluja. Ajonopeudet muuttuvat osittain. Niille tieosuuksille, joissa ei ole risteyksiä 100 muuttuu 80 liikennemerkiksi. Risteysalueilla on lupa hurauttaa samalla nopeudella kuin kesäkeleilläkin, vaikka ne ovat merkitsevästi vaarallisempia ja riskialttiimpia onnettomuuksille, kun liikennettä on neljältä suunnalta yhtäaikaa. Tilastoja lukemalla totuus selviää numeroina. Erityisesti kuolemaan johtavia onnettomuuksia muiden muassa halutaan estää kaikilla nopeusrajoituksilla. Sormi suussa miettien en löydä selitystä omasta päästäni, viisaammilta odotan selitystä ihmetyksiini.

Seija Kylämarkula

Johtuu siitä että on korona aika, ei sillon kukaan tanssahtele.

 

Rokotuskattavuus näkyy meillä olevan aika huono verrattuna alueen muihin kuntiin. Kumpi mättää, kysyntä vai tarjonta?

Evakon poika

Hei kuskit! Muistakaa ne turvavälit liikenteessä!

Ahdistunut jarruvalojen väläyttelijä

Hei sinä, joka löysit kännykkäpussukkani ja veit prisman neuvontaan. Haluaisin kiittää, kännynro 0400435378

Kyllä on kotihoidon palvelut mennyt huonoksi. Vanhuksilla ei ole varaa maksaa ulkopuolisia ulkoiluttajia ja tekijöitä.

 

Kiitokset kaupungin tekniselle toimelle Myllymiehenkuja – Nahinkaari asfaltoinnista!

 

Kiitos Loimaan seurakunnalle pyhäinpäivänä Mellilän hautausmaalla järjestetystä tapahtumasta, iloinen yllätys oli mehutarjoilu ja kynttilä.

Kiitoksia !!

Suuret kiitokset minua auttaneelle rouvalle. Tullessani kotiin markkinoilta kun kaaduin apusi tuli tarpeeseen.

Lämpimin terveisin, Mervi Sankari

Loimaalla monia yhdistyksiä puuttuu kuitenkin raittiusyhdistys.