KOPIT ”Nyt on pakko kehua”

0
LL Arkisto

Sinä vanhempi naishenkilö, joka omistat punaisen Toyota-henkilöauton, niin voisitko jättää Kuusitiellä kiihdyttämättä hidastaen kohdalla, jotta ei syntyis vaaratilanteita.

Maltillisesti eteenpäin

Kyl tulee vuodessa paljon maksaan noo suun edessä pidettävät maskit. Yhden kerran käytät ja sit roskiin. Jos käyt monessa paikassa päivittäin niin menee monta maskia, niiden hintaa ei hyväksytä edes toimeentulotuessa kun se kuuluu perusosaan. Astmaatikko ei sais ollenkaan käyttää maskia, eikä ainakaan kangasmaskia. Ja kun ei se suojaa maskin pitäjää vaan toisia ihmisiä.

Miljoonabisnes maskien tekijöille

Jos maanomistaja tarkoittaa ”alueella” etteivät Loimaan muut metsästysseurat muistaneet maanomistajia Metsästäjäliiton 100 v. ”peijaisten” merkeissä, ei pidä paikkaansa! Kaikkia ei vain ollut mainittuna paikallislehden aiheesta tekemässä jutussa. Muidenkin seurojen kutsuja lehdessä kyllä näkyi.

Suuret kiitokset aluesairaalan ihanille hoitajille erittäin hyvästä hoidosta.

Kaurapussi

Kiitos herrasmiehelle, joka antoi kyydin aamulla, että pääsin sairaalaan ehjin nahoin. Liukkaus ja jäinen tie estivät kävelemisen perille.

Sirkka

Nyt on jo koronakin saatu peurojen, ja sitä myöden metsästäjien aiheuttamaksi!

Kaikki on suhteellista

Nyt on pakko kehua ihan näin julkisesti Loimaan Autohuoltoa ja Jussi Lindholmia. Ostimme autoomme heiltä talvirenkaat ja vanteen reunaan lähelle kumia tuli asennuksessa pieni naarmu, niin pieni etten olisi siihen kiinnittänyt mitään huomiota, ja tuskin kovin moni muukaan. Jussi kuitenkin kertoi asiasta ja tarjosi hommasta reilua hyvitystä. Erinomaisen vastuullista, rehtiä ja suoraselkäistä toimintaa. Iso kiitos!

Pertti Lentonen