KOPIT ”Polttoaineen hinta noussut järjettömyyksiin”

0

Mistä ihmeestä johtuu, ettei montaa paikkakuntalaista näy vanhan kuivurin tansseissa, vaikka on tosi mahtava tanssipaikka. 30.10. esiintyi Jarkko Salmi ja Sunset ja plussana vielä orkesterissa esiintyi Alastaron oma poika Jari Koivisto. Oli tosi hyvät tanssit. P.S. Vihdistä asti oli pariskunta. Netistä olivat huomanneet ja tosi tyytyväisiä olivat.
IMK

Loimaalla on polttoaineen hinta noussut ihan järjettömyyksiin. Kohta menee kalleimmassa laadussa kaksi euroa puhki. Näillä hinnoilla kannattaa ajaa jo Turkuun tankkaamaan.
Mä en kestä

Kiva käydä lounaalla, kun palvelu on pirteää, ruoka hyvää ja tunnelma katossa joka päivä.
Hyvä palvelu, parempi mieli

Ihmetystä hiukan herätti se, että miksi Paavo Lipponen ei mennyt kymmenosaiseen, politiikka Suomi tv-sarjaa. Olisi sopinutkin, vaikka itse en häntä juurikaan ole arvostanut. Pääministeri kautenaan hän runnoi läpi Suomen liittymisen Euroopan talous- ja rahaliittoon EMUU:n kansan vastustuksesta huolimatta. Eikä antanut kansalle edes äänestys mahdollisuutta. Suomi sitten maksoi monen maan velkoja n10:lä miljoonalla eurolla. Ja Suomi ajoi kuoppaan, jonka muut pohjoismaat väistivät.
Taisto Levo