PÄÄKIRJOITUS Osaajaksi kasvaminen palkitaan

0
Loimaan Kiven Mikko ja Anne Paljakka vastaanottivat maakunnallisen Vuoden yritys -palkinnon marraskuun alussa. Mikko Paljakka toimii uuden konsernin toimitusjohtajana. ARKISTOKUVA Sander Vill.

Loimaan Kivi oy juhlii 100-vuotista taivaltaan tänä vuonna, mutta nyt sillä on syytä juhlaan myös Varsinais-Suomen Yrittäjien myöntämän maakunnallisen Vuoden yritys -palkinnon vuoksi.

Yritys on kasvanut Suomen suurimmaksi alallaan ja sen asiantuntemukseen luotetaan niin sisällä kuin ulkona rakentamisessa, mutta myös taiteessa. Sen katon alta kun löytyy osaamista myös esimerkiksi patsaiden toteuttamiseen.

Viimeisiä uusia aluevaltauksia on kivien toimittaminen maailmankuulun puutarhanäyttelyn suomalaiselle osastolle.

Jo yrityksen tarina on monella tavalla palkitsemisen arvoinen: koululuokan kummiyritysvierailulla kysytystä työharjoittelupaikasta se lähti, toimitusjohtaja Mikko Paljakka kertoi taannoin tiestään yrityksen johtoon ( LL, RekryExpo-liite 13.11.2018).

Vuosien varrella paikallisesti ja maakunnallisestikin palkittujen yrittäjien ja yritysten palkintopuheissa on muistettu kiittää osaamista – sitä, millä yritykset saavat tuotteensa ja palvelunsa kehitettyä ja valmistettua sekä kaupaksi.

Se on aina ihmisten – yrittäjien ja työntekijöiden – osaamista.

Etenkin palkituissa yrityksissä siihen todella panostetaan. Ilman pärjää harva.

Onnittelut kaikille maakunnallisesti ja kunnallisesti palkituille yrittäjille ja yrityksille (LL 2.11.2021)!