PUNKALAITUMEN Oriniemessä on lokakuun lopun jälkeen sytytetty useita tulipaloja, joissa on tuhoutunut rakennuksia. Kaikki kohteet ovat olleet asumattomia.

28.–30. lokakuuta paloi vanha kuivuri. Palo havaittiin vasta jälkikäteen. 30. lokakuuta aamuyöstä paloi tyhjillään ollut vanha omakotitalo ja 16. marraskuuta aamulla vanha autiotalo.

Poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi. Paloista ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Tapauksia tutkitaan joko vahingontekoina tai törkeinä vahingontekoina omaisuusvahinkojen määrästä riippuen.

Edellä mainittujen lisäksi poliisilla on tutkinnassa yksi törkeän vahingonteon yritys samalta aikaa. Poliisi epäilee, että yhtä rakennusta olisi yritetty sytyttää palamaan, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Poliisi arvioi, että kaikki palot ovat yhden tai samojen henkilöiden sytyttämiä. Tapauksista on tullut poliisin tietoon muutamia vihjeitä, mutta tekijää ei ole toistaiseksi selvitetty.
Paloihin liittyen poliisi pyytää havaintoja tai vihjeitä ja tietoja mahdollisista muista syksyn aikana Oriniemen suunnalla havaituista paloista tai niiden sytytysyrityksistä.

Tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi(at)poliisi.fi