Viisi haki Oripään tekniseksi johtajaksi

0

ORIPÄÄN kunnan tekniseksi johtajaksi haki viisi henkilöä, kun hakuaika päättyi keskiviikkona.
Hakijat ovat energiatekniikan insinööri Ari-Matti Multanen Maskusta, koneinsinööri ja tekniikan kandidaatti Jouko Leväsluoto Tampereelta, rakennusmestari AMK Miika Hämäläinen Turusta, insinööri AMK Harri Laaksonen Loimaalta sekä insinööri AMK Teemu Kiukainen Pöytyältä.
Hakijoista Harri Laaksonen työskentelee Loimaan kaupungin rakennuttamisinsinöörinä.

Teknisen johtajan haastattelutyöryhmä kokoontuu ensi viikon tiistaina, jolloin se käy hakijat läpi sekä päättää haastatteluun kutsuttavat ja haastatteluaikataulut. Työryhmä tekee aikanaan esityksen kunnanhallitukselle. Kunnanvaltuuston on tarkoitus valita uusi tekninen johtaja kokouksessaan joulukuun puolivälissä.
Haastattelutyöryhmään kuuluvat teknisen lautakunnan puheenjohtaja Janne Paju (kesk.) ja varapuheenjohtaja Tarmo Kankare (vas./sit.) sekä kunnanhallituksen jäsen Asmo Mikkola (ps.), joka on kunnanhallituksen edustajana teknisessä lautakunnassa. Lisäksi haastatteluryhmässä ovat tekninen sihteeri Minna Mäkipää ja kunnanjohtaja Timo Tolppanen.
Teknisen johtajan paikka julistettiin Oripäässä avoimeksi, sillä kunnan rakennusmestari Aki Vuorinen on valittu Pöytyän kunnan johtavaksi rakennustarkastajaksi joulukuun alusta alkaen (LL 16.10.).