Prismassa on mukava asioida, koko henkilökunta kantaa vastuun ja suojautuu maskeilla ja visiireillä.

 

Tulis varmaan halvemmaksikin palvelutalo. Vanhat pysyis virkeempinä, ku olis seuraa ja olo turvallisempi, ku joku katsois perään, et viel elää.

 

Palvelutalo ikäihmisille – sitä tarvitaan ja lähelle palveluja. Nyt meitä on yksin asunnoissa pitkin keskustaa ja apua on vaikea saada. Kokemusta on.

 

Loimaalaiset tarvitsevat todellakin yhteisen hiilen ja kyvyn puhaltaa siihen, myös harrastustoiminnoissa!

Yhdessä enemmän hyvää aikaan

 

Miksi vaahdota uudenvuoden raketeista, kyllä koirat pärjää, jos ne totuuttaa ääniin.

 

Sydämellinen kiitos: Sportia, Munkkis, Lanko, Prisma, Feel Beaty, Annemari’s, Cafe Hannana, Ykkösapteekki, Onnela design, Sabrina, Kuultoshop.

TYKS Akuutin henkilökunta

 

Kiitos Martin Tarhalle joulukeräyksen järjestämisestä ja muistamisten toimittamisesta Loimaan kotihoidon ikäihmisille. Kiitos myös Ylitalon puutarhalle ja Pito-Kössille kampanjaan osallistumisesta. Iso kiitos myös sinulle, joka osallistuit keräykseen!

Loimaan kotihoito

 

Iso kiitos Armi Kärkkäiselle Loimaan kotihoidon asiakkaiden ilahduttamisesta lahjoin Joulun aikana.

Kotihoidon henkilökunta

 

Väärää tietoa Matti Ojalalla! 3. rokotuksia annettu jo viikolla 50 ja hienosti hoitui rokotukset Loimaan pääterveysasemalla. Kiitokset kaikille rokottajille, meitä 60-kymppisiä rokotettavia oli paljon. Kannattaa ensin tutkia ja sitten vasta hutkia!

Tiedotukset luettu

 

Miten niin katsellaan tyhjää tv-ruutua. Kyl loimaalla pitäs näkyä kaapelitv-taloyhtiöissä kaikki kanavat. Omakotitaloissa en tiedä. Kerrostaloissa se on ainakin hallituksen asia, et tv näkyy kaikilla, mut jos ei osaa hakea kanavia, niin soittaa vaikka Giganttiin; kyllä ne asentaa kanavat maksua vastaan tietenkin. Vika voi myös olla tv:ssä. Täytyy tutkia kaikki asiat. Loimaalla on kerrostaloissa Lounea aika monessa paikassa.