Minä pelästyin myös kirjaston hississä, kun alkoi kesken matkan mennä eri suuntaan. Kahdesti selvisin pelästyksellä, mutta entä seuraavalla kerralla?
77 v.

Vaalit ovat tulossa, ja puolueet ja ehdokkaat suorastaan vannovat olevansa tavallisen äänestäjän puolella. Kaikille niille, jotka haikailevat vanhojen ja hyvien aikojen perään sanon, ettei ne vanhat ajat ole mihinkään kadonneet, sillä tavallisen äänestäjän asiat ovat yhtä huonosti kuin ennenkin. Puolueet ja ehdokkaat ovat rehellisiä, kun sanovat haluavansa meidän parastamme. Me emme vain huomaa sitä, että parasta mitä meillä on, on meidän äänemme vaaleissa. Ei mikään muu. Eikä mikään muutu, taaskaan.
Tellu

Valtioneuvosto muisti minua kirjeitse, mistä äänestän aluevaaleissa ja miksi? Vaaleissahan valitaan edustajat hyvinvointialueille. Lainaus: ”Sote-uudistuksessa perustettujen hyvinvointialueiden tavoitteena on varmistaa yhdenvertaiset, laadukkaat ja saavutettavat peruspalvelut kaikkialla Suomessa.” Lupauksen voi unohtaa heti, kun käytetään sanaa ”tavoitteena on”, samaa kuin ”pyrkiä”, eli tyhjiä sanoja. Sitä päivää ei nähdä, että peruspalvelut kaikkialla Suomessa olisivat yhdenvertaiset.
Taisto Levo

Miksiköhän Suomi ei uskalla kieltää alkoholitarjoilua ravintolassa kuten Norja? ”Demokraatit” eivät pysty päättämään.

Uudenvuoden raketit paukkuu kerran vuodessa, koiran jätökset ovat jokapäiväistä.

Ilmoitustauluamme somisti neljä pientä joulupukkiesinettä. Ne varastettiin! Joka sen teit, muista, varkaus se on pienikin!

Viiden vuorokauden kuluttua vikailmoituksesta tuli Telia korjaamaan kaapeli-tv-häiriötään. Saikin toimimaan joulun ajaksi omat kanavansa, mutta Yle ei vieläkään toimi moitteetta. Tyhmää sakkia olemme koko taloyhtiön porukka, kun emme osaa korjata edes tv-kaapelia.
Mustan ruudun vanki