Kopit: ”Kiitos ihanille lapsille”

0
Hirvikosken joulunavaus sai kiitosta Kopeissa. KUVA: Joni Oksanen

Joitakin kuukausia takaperin eräs viisastelija totesi koronasta ei nyt enää mittään väliä ole, rokotukset saatu. Osoittaa suurta tietämättömyyttä ja vastuuttomuutta. Itse rokotukset saanut, kolmatta odottaen, ei koronapassia, vapaaehtoisessa karanteenissa.

Yleisiä paikkoja välttelevä

Hirvikosken Joulun avaus lämmitti mieltä talvisena iltana ja viritti mielet iloiseen joulun odotukseen. Paikallaolijat huomioivat, että täällä on paljon lapsia ja lapsiperheitä. Hirvikoski onkin lapsiystävällinen kylä. Lapsille ja nuorille on paljon harrastusmahdollisuuksia omalla kylällä. Kiitos järjestäjille ja ihanille lapsille ohjelmien esittämisestä!

Hyvää Joulun odotusta

Hyvä Loimaan Yrityspuisto, menestystä tälle hankkeelle.

Kasvua kasvua kasvua! Kuluta kuluta kuluta! Osta osta osta! Lisäänny lisäänny lisäänny! Tässä hyvät ohjeet ilmastokriisiin?

Ei pyörät pyöri muuten

Joulunaika lähestyy, otettava huomioon korona-aika. Varsinkin kukkasten jakeleminen on häirinnyt joulurauhaa vuosikaudet jo ennen koronaa. Älkää tuoko kukkasia ja koronaa ei piikit ja passit estä levittämistä kunnioittakaa kotirauhaa, korkeintaan joulukortin lähetys.

Oikeassa olet Päivi Nummela, sanakirjan tarvetta on itselläkin. Onko kenties jollakin taholla pyrkimys suomenkielen tuhoamiseen.

Mummo 70 v.

Hei sinä joka palautit kännykkäni Tokmannin kassalle. Jos näet viestin, iso kiitos, voit hakea Tokmannilta suklaarasian.

Olen kuluvan vuoden aikana asioinut useasti Tyks Loimaan sairaalan neurologian-, silmä- ja gastropoleilla. Sangen kiitollinen kaikesta sekä siitä ettei ole tarvinnut mennä Turkuun!

Matkatoimistojen järjestämissä ryhmämatkoissa, pitäisi heti bussiin noustaessa tarkistaa jokaiselta koronapassi! Paljon heitä jotka istuvat bussissa ilman maskiakin.

Ryhmä matkat nyt tauolle