Kopit ”Kiitos kännykän löytäjälle!”

0
Kuvituskuva. TS Arkisto, kuvaaja: Jane Iltanen

Nyt kun terveyskeskuksessa on koronapotilaat samoissa tiloissa kun muutkin potilaat niin kuinkahan paljon se tarttuu toisiin. Ennen hengitystieoireiset ym. meni omasta ovesta Terveyskeskuksen takaa, mikä oli hyvä ratkaisu.

Kasvua kasvua kasvua! Kuluta kuluta kuluta! Osta osta osta! Lisäänny lisäänny lisäänny! Tässä hyvät ohjeet ilmastokriisiin?

Ei pyörät pyöri muuten

Joulunaika lähestyy, otettava huomioon korona-aika. Varsinkin kukkasten jakeleminen on häirinnyt joulurauhaa vuosikaudet jo ennen koronaa. Älkää tuoko kukkasia ja koronaa, ei piikit ja passit estä levittämistä, kunnioittakaa kotirauhaa, korkeintaan joulukortin lähetys.

Matkatoimistojen järjestämissä ryhmämatkoissa, pitäisi heti bussiin noustaessa tarkistaa jokaiselta koronapassi! Paljon heitä jotka istuvat bussissa ilman maskiakin.

Ryhmämatkat nyt tauolle

Kiitos sinulle, joka viime viikon maanantaina myöhään illalla löysit kännykkäni Prisman pihalta ja veit sen infopisteeseen, ja sinulle joka olit silloin siellä töissä ja selvitit omistajan. Ja kiitos Pyrylle kun toimitit kännykän kotiovelle. Hyvää Joulua kaikille!

Pirjo

Sunnuntai-iltapäivä kaupunginkirkossa, Jukka Sillstenin 60 v-konsertti. Kyllä oli rakkaudentäyteistä kuultavaa ja huolella valittua kaikki. Kaiken huippuna omalle elämänkumppanille laulettu laulu. Hyvä, te kaikki. Silmiä sai kuivailla. Kiitos!

Jo on huipputörkeätä, pääministeri Sanna Marin bilettää yökerhossa kello 4 asti aamulla, eikä muka saanut tietoa, ettei altistuneena ole sopivaa keikkua yökerhossa! Eiköhän pääministerin pitäisi ihan itse ajatella miten toimia! Ja sitten taas sama juttu eli aletaan syyttää alaisia omasta mokasta! Tämä ei ole ensimmäinen kerta eikä varmaan viimeinenkään. Antti Rinteen opit on menneet hyvin perille. Ei koskaan tunnusteta omia virheitä, syytetään muita ja jatketaan virassa, ja jos tulee potkut, röyhkeästi hankitaan uusi hyvä virka! Katri Kulmuni oli ainoa rehellinen poliitikko, myönsi virheensä, joka ei edes ollut paha virhe. Erosi ihan turhaan. Kulmuni on kepulaiseksi harvinaisen rehti ja suoraselkäinen eikä antanut vihervasemmistolle kaikkea periksi kuten Annika Saarikko. Sai varmaan siksi lähteäkin, kun oli liian rehellinen.

Matti Ojala

Häpeämättömyys nostaa päätänsä, ihmiset kehtaavat, mitä tahansa, milloin tahansa, soveliaisuuden raja hämärtynyt.

Tokmannilla on aina ilo asioida. Sunnuntai illallakin kassa avuliaasti palveli ja tarkisti vielä tuotteen saatavuuden vaikka liikkeen sulkemisaika olikin jo lähellä.

Kiitos Ritva kauniista ja toiveikkaasta hartauskirjoituksesta LL 4.12. Kiitos myös Janne hyvin selitetystä saarnasta 5.12. Järviradio. Veteraanit ja lotat suuri kiitos teille 6.12. Kiitos Jumalalle siunatusta isänmaasta.

Korona leviää Suomessa hallitsemattomasti. Kukaan ei tunnu tietävän miten pysäyttää viruksen eteneminen. Kaksikaan rokotetta ei tunnu antavan tarvittavaa suojaa. Koronapassin käyttööntulo on luonut vääränlaista turvallisuudentunnetta ja on alettu väheksyä turvavälejä, käsienpesua ja maskin käyttöä. Näitä keinoja tarvittaisiin edelleenkin. Loimaalla erityisen ihmeellistä on koronatestiin pääsy. Kaikki halukkaat eivät vain millään tunnu pääsevän testattavaksi. Lääkäriin pääsy kanssa kummaa – täytyy mennä terveydenhoitajan kautta. Huono neuvo on, että jos vaivat jatkuu täytyy mennä päivystykseen…

Uolevi

Mä haluan poliittisista ajatuksista riippumatta, että Suomea hallitsee suomalaiset eikä islamistit. Miettikää, ennen kuin on myöhäistä.

Kaipaako joku nättiä harmaa-valkoista kollikissaa, hännässä kolme valkeaa rengasta. Lisätietoja puh. 040 0566593.

Kissaa sureva

Hämmästyin, hautausmaalla siniset valot.

Ari

Aikas pitkään Prisman tiloissa olevassa Apteekissa noin 25 minuuttia tosi hyvillä tuoleilla vuoroani odottelin ja odottelin.Valkotakkisia henkilöitä siinä hyllyjen välissä silleen pörräs edes, sun takaisin? Vain yksi henkilö palveli reseptilääkkeitä tarvitseville?

Pekka

Koko EU on yhtä suurta velkahuijausta. Kreikka ei tule koskaan maksamaan velkojaan ja tuskin myöskään Italia ja Espanja. Velat kierrätetään Euroopan Keskuspankin (ekp) kautta ja Suomen Pankin kautta. Euroopan Keskuspankki voi välttää luottotappiot tekemällä lainoista ikuisia. Näin Kreikan lainojen osalta on jo todellisuudessa tehty. Suomen takausvastuut Kreikan lainoista ulottuvat vuoteen 2082, se tarkoittaa, ettei silloin yksikään niistä veloista päättänyt henkilö ole enää elossa.

Taisto Levo