Kopit Korona-aika, pukki vai ei?

0
Kuvituskuva, LL Arkisto, Sanni Kataja

LL:ssä ollut hyviä juttuja aluevaalien tärkeydestä. Äänestetään sankoin joukoin aluevaltuustoon asiantuntija Loimaan asemaa puolustamaan.

Palveluiden puolesta

Nyt on hieno juttu kun tuli tämä koronapassi moniin paikkoihin pakolliseksi, itse olen ottanut rokotteet, ja kohta otan kolmannen, minkä takia on vastarintaa tähän rokotejuttuun, luotan täysin suomalaisiin alan asiantuntijoihin, virus on jo muuttanut muotoaan ja tulee sitä tekemään lisää, erillaisilla muunnoksilla, nyt pitää opetella elämään tämän kanssa, ja lopettaa valittelu, uskon suomalaiseen lääketieteeseen, ne kehittää tulevaisuudessa vain yhden pistoksen, mikä pitää sisällään monia juttuja ja estää tautien monien leviäminen.

Äijä

Ei joulupukkeja jouluna, huomioikaa korona-aika!

Joulupukeille ei

Kassatädeillä ei maskia! Moni ilman, vain osa pitää. Kuuluisi olla jokaisella kaupan alan ihmisellä.

Kiitos palautteesta! Niinijokivarren OP:n virallinen tiedotuskanava on www.op.fi/niinijokivarsi, jotta tiedotettavat asiat saavuttavat asiakkaamme ympäri Suomen tasapuolisesti. Aina sopii myös soittaa tai tulla käymään konttorissa, mikäli joku asia askarruttaa. Hyvän joulun toivotuksin,

Niinjokivarren OP, Kaisa Markula

Nyt ku puretaan Kuukankujan lastentalo niin ois oiva paikka rakentaa siihen vanhustentalo. Vanhuspaikoista on pulaa Loimaalla ja huonosti voivat vanhukset joutuu asuun kotona ja pelkäämään mitä tapahtuu. Ja ne ketkä vielä pääsee liikkeelle niin pääsis käymän kaupassa tien toisella puolella itse.

Työväenopiston kuorojen viime viikolla Heimolinnassa pidetty Hyvän mielen joulu -hyväntekeväisyyskonsertti tuotti 1 045 euroa. Varat luovutetaan Loimaan kaupungin sosiaalitoimelle käytettäväksi lasten soitto- ja lauluharrastuksen tukemiseen. Kuorot kiittävät runsasta yleisöä.

Kuorot

Suuret kiitokset sinulle punatakkinen herra, joka autoit otto-automaatilla keskiviikkona vanhaa muijaa. Kaikkea hyvää Sinulle toivotan.