Kopit ”Kuka ei halua joulukukkia?”

0
KUVA: TS Arkisto

Koko EU on yhtä suurta velkahuijausta. Kreikka ei tule koskaan maksamaan velkojaan ja tuskin myöskään Italia ja Espanja. Velat kierrätetään Euroopan Keskuspankin (ekp) kautta ja Suomen Pankin kautta. Euroopan Keskuspankki voi välttää luottotappiot tekemällä lainoista ikuisia. Näin Kreikan lainojen osalta on jo todellisuudessa tehty. Suomen takausvastuut Kreikan lainoista ulottuvat vuoteen 2082, se tarkoittaa, ettei silloin yksikään niistä veloista päättänyt henkilö ole enää elossa.

Taisto Levo

Aikas pitkään Prisman tiloissa olevassa Apteekissa noin 25 minuuttia tosi hyvillä tuoleilla vuoroani odottelin ja odottelin.Valkotakkisia henkilöitä siinä hyllyjen välissä silleen pörräs edes, sun takaisin? Vain yksi henkilö palveli reseptilääkkeitä tarvitseville?

Pekka

Häpeämättömyys nostaa päätänsä, ihmiset kehtaavat, mitä tahansa, milloin tahansa, soveliaisuuden raja hämärtynyt.

Sinä joka ajoit Qashqailla Aleksis Kiven katua keskiviikkona klo 12. 30. Tulin cittarista ja aikomukseni oli mennä kadun yli toiselle puolelle ja tuli Prismasta päin vihree pakettiauto joka pysähtyi suojatien eteen antaakseen tietä. Onneksi en heti lähtenyt ylittämään suojatietä kun vierestä ajoi tämä Qashqai kovaa vauhtia pysähtymättä. Kuskilla ei varmaan ollut ajokorttia kun ei ymmärtänyt, että kuuluu pysähtyä kun vieressä oli pysäköity auto suojatien eteen. Auto meni niin kovin ette ehtinyt ottaa rekisteriä ylös Lamminkadulle päin. Ei olis kyllä millään saanut autoa pysähtyyn jos oisin ehtinyt lähteä katua ylittämään.

Eija Rasinmäki valmistutti mattojaan myös ”kotikutoisesti” – Marjatta-äitini louskutti niitä omissa kangaspuissaan Isossaperässä. Isäni oli lisännyt ylimääräisen rautatangon tehostamaan louskutusta tarpeeksi napakaksi. Kaunis punavoittoinen raitamattoni on muisto niiltä ajoilta! Terveisiä taiteilijalle!

Arja Sikiö

Uolevilta oli hyvä koppi. Hoitajan kautta lääkäriin, se todellakin on kummaa. Kyllä jokainen ihminen tietää, koska lääkäriä tarvitsee ja tilaa ajan sen mukaan. Turhaan kulutetaan resursseja ja hoitaja-aikoja, kun loppujen lopuksi potilas tarvitseekin lääkärin.

Hoitajilla ei lääkärikoulutusta

Sinä, joka et halua joulukukkia, olisit laittanut nimesi ettei kukaan vaan tule ovellesi häiritsemään.

Mummo 70 v.