Kopit ”Missä on Porsaanharju?”

0

Olipa hauskaa katsoa Loimaan teatterin näytelmä! unohti hetkeksi kokonaan omat vaivat.

Katsojat eturiviltä

Luin mielenkiinnolla uutisen Porsaanharjun kuntoportaista. Olisi vaan kiva tietää, missä Porsaanharju sijaitsee. Uutisissa pitäisi vähän tarkentaa paikkojen sijaintia esimerkiksi kylän nimellä. Portaita ei Loimaan yhteyshenkilönikään varmuudella osannut paikallistaa.

Kaarina Johansson, Helsinki

Kiitos palautteesta. Porsaanharju sijaitsee Harjureitillä Vampulan päässä. Se löytyy koko reitillä kaikista opasteista. Porsaanharjulle löytää helpoiten, kun lähtee reitille joko Kantolaavulta, (Säkyläntie 717, Oripää) tai Vampulan ulkoilumajalta, Harjuntie 407, Säkylä. Harjureitti on neljän kunnan ylläpitämä ulkoilureitistö.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

Maailman väestön määrä on nyt noin 8 miljardia ja ei aikaakaan kun se nousee 10 miljardiin. Väestön määrän kasvaessa kulutuskin kasvaa. Jo nykyisen väestön määrä on tekijä, jota pallomme ei kestä, meitä kun on liikaa. Se romuttaa haaveen ilmastonmuutoksen pysäyttämisestä. Lääketiede on yksi tekijä ilmaston saastumisessa. Sen ansiosta ihmisen elinikä pitenee lääketieteellisin keinoin suuressa osassa maapalloa. Se taas lisää ihmisten määrää ja on yksi lisä ilmaston saastumiselle.

Taisto Levo

Oripäässä on hyvät terveydenhuolloin palvelut ja terveysaseman palvelut toimivat. Kiitos Loimaalle! Toivon, ettei hyviä palveluita huononneta yksityistämällä.

Kadehdittavan hyvät terveyspalvelut