Martti Koskinen Alastaro Golfin toiminnanjohtajaksi

1
Martti Koskinen on ehtinyt urallaan moneen hommaan. Hän on muun muassa meklaroinut Hurrikaanin huutokaupassa. Kuva: Maija Paloposki

LOIMAA Alastaro Golf oy on valinnut loimaalaisen Martti Koskisen uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään ensi vuoden alussa. Alastaro Golf on Koskiselle tuttu paikka, sillä hän on pelannut golfia siellä jo monta vuotta.
Koskinen tunnetaan Loimaan seudulla pitkän yrittäjätaustansa ja monien harrastustensa ansiosta. Koskisella on Loimaan Turuntien varrella Muotiliike Today ja Miesten vaateliike M. Koskinen, joita hän pyörittää yhdessä vaimonsa Elina Koskisen kanssa. Elina Koskinen on viime aikoina ottanut kauppiasvastuun liikkeistä, ja niiden toiminta jatkuu.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.