Onko Telia unohtanut asiakkaansa tarkoituksella vai välinpitämättömyyttään?

0
Mielipiteet Loimaan Lehteen toimitus@loimaanlehti.fi

Me tämän taloyhtiön sohvaperunat katselemme mustaa tv-ruutua, jossa lukee ”ei signaalia”. Olemme jonkun mielestä varmaankin hieman yksinkertaista hölmöläisväkeä, mutta omasta tahdostamme emme tyhjää ruutua töllötä.
Katsoisimme kyllä mielellämme ajankohtaisohjelmia niin kuin muutkin. Mutta kun yritämme saada linjojen korjaajaan yhteyttä, niin sähköpostiin ei vastata, puhelinnumeroa ei ole saatavilla, ei oikein tiedä kenen puoleen kääntyä.
Ei sitä varmaan oman puhelinyhtiönkään aikana kaikki aivan varman päälle pelannut, mutta silloin vikatilanteisiin haluttiin puuttua. Nyt monen fuusion kautta yhtiöstämme on tullut niin iso, osinkojen jakoon erikoistunut monikansallinen yritys, ettei aika riitä enää pikkuasiakkaille.

Mustan ruudun vanki