Yrityspuisto aikoo rakentaa noin 1400 neliötä yritystilaa Ysitien tuntumaan

0
Yrityspuiston hallihanke sijoittuu aivan Ysitien eteläisen ylikulkusillan tuntumaan lähelle taustalla näkyvää Markku Helanderin hallityömaata sekä Veikon konetta. Yrityspuiston toimitusjohtaja Hanna Rannanperä kertoo, että lähitulevaisuudessa Ysitien varteen pystytetään yrityspuistosta kertova infotaulu. Rannanperä toimii kiinteistöosakeyhtiön toimitusjohtajana oman toimensa ohessa, sillä varsinainen päätyö hänellä on Loimaan kaupungin omistaman Hulmin huollon toimitusjohtajana. Kuva: Lari Kiviranta.

LOIMAA Kiinteistöosakeyhtiö Loimaan Yrityspuisto ryhtyy rakennuttamaan elinkeinoelämälle suunnattua toimitilaa Ysitien läheisyyteen ensi keväänä.
– Rakennussuunnittelu on juuri alkamassa, ja keväällä on valmiudet aloittaa varsinainen rakentaminen, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen summaa.
Kiinteistöä varten kiinteistöyhtiöllä on tonttivaraus Niittukulman yritysalueella Ysitien eteläisen ylikulkusillan tuntumassa. Suunniteltava toimitila on noin 1 400 neliötä.
Yrityshallin tavoitellaan valmistuvan ensi vuoden loppuun mennessä, ja siihen on tarkoitus saada vuokralaisia Yrityspuistolle.
Heikonen kertoo, että joitakin kiinnostuneita ehdokkaita on olemassa, mutta toistaiseksi toimitilaan ei ole päävuokralaista. Hän uskoo varsinaisen rakentamisen luovan kysyntää ja valmiin kiinteistön herättävän aikanaan kiinnostusta.

Kiinteistö oy Loimaan Yrityspuisto perustettiin vajaat kaksi vuotta sitten, ja sen tarkoituksena on ollut toteuttaa yrityshalli Loimaalle (LL 1.2.2020).
Heikonen luonnehtii yrityspuistoa loimaalaisten yksityisten yritysten ja kaupungin yhteiseksi ponnistukseksi Loimaan elinkeinoelämän vauhdittamiseksi ja uusien yritysten saamiseksi paikkakunnalle.

 

Lue lisää 2.12.2021 lehdestä