Äänestäkää ja keskittäkää

0

ALUEVAALIT ovat melko turhaa ja kallista teatteria. Kun vaalit kuitenkin järjestetään, menkää ehdottomasti äänestämään. Innokkaasti äänestämällä voimme mahdollisesti parantaa paikallisten palvelujen säilyttämistä, vaikka lopulta Turku luultavasti jyrääkin muun maakunnan.

Seutukunnalle on eduksi puolueittain keskittää äänet joillekin ehdokkaille, mutta puolueet eivät mielellään ”ykkösehdokkaitaan” nimeä. Mekään emme uskalla muiden puolesta suoria suosituksia antaa. Liika tasajako maakunnassa sataa kuitenkin helposti keskuskaupungin laariin.

Ehkä pitää vaan luottaa, kun puolueet lupaavat kaikkien ehdokkaitten olevan koko maakunnan asialla. Jos tuota jalomielisyyttä vähänkin epäilet, käy antamassa äänesi sopivan puolueen alueelliselle kärkiehdokkaalle. Passivisuus on tälläkin kertaa huonoin protesti.

Meidän Loimaa

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä