Hurrikaani jatkoi voittoputkeaan Joensuussa

0

Karelian Hurmos – Hurrikaani- Loimaa 2-3 (20-25,22-25,25-22,26-24,13-15)

 

Hurrikaani- Loimaa jatkoi voittovirettä lauantaina Joensuussa, jossa isäntäjoukkue Hurmos kukistui viiden erän tiukan taistelun jälkeen. Hurrikaani on tällä kaudella kohdannut liigan yllättäjäjoukkueen kolme kertaa, ja voittanut sen kahdesti. Tällä hetkellä Jussi Heino ja Inoslav Krnic ovat virittäneet joukkueensa hirmuvireeseen, sillä lauantainen vierasvoitto oli joukkueelle jo neljäs putkeen. Voittoputki tietää hyvää, sillä tulevana perjantaina Hurrikaani pelaa Suomen cupin välieräpelissä Kokkolan Tiikereitä vastaan. – Ei meidän parane miettiä voittoputkia, vaan keskittyä kovaan ja laadukkaaseen työntekoon, Heino toppuutteli.

Joka tapauksessa, Hurrikaani on löytänyt oman tavan pelata voittavaa lentopalloa. Alkukauden hapuilu on muuttunut tasaisemmaksi suorittamiseksi, jossa Antti Ropposen rooli on korostunut. Hakkuri on tällä hetkellä Mestaruusliigan kuumin pelaaja, josta kertoo edellisten pelien tilastot. Ropponen tykitti Akaa- voitossa 35 pistettä ja nyt Hurmosta vastaan 29 pistettä. Sen lisäksi miehen pelaamisesta huokuu itseluottamus. – Rane on tällä hetkellä kuuma pelaaja. Pallo tottelee kättä ja tulosta syntyy, Heino myhäili.

Vaikka voitto Hurmoksesta irtosikin, voi Hurrikaani mennä hiukan peilin eteen. Se otti kahdesta ensimmäisestä erästä selvän voiton, mutta pitkän erätauon jälkeen roolit vaihtuivat. Kun alussa kotijoukkueen hakkuri Eetu Häyrinen pysyi Hurrikaanin pihdeissä, lämpeni Häyrisen kone kolmannesta erästä alkaen. – En ole aivan varma, mitä meille tapahtui kolmannessa ja neljännessä erässä. Hurmos alkoi paremmin pelaamaan ja sen virhemäärä pieneni. Me teimme kolmannessa ja neljännessä erässä enemmän virheitä, Heino mietti.

Heino teki aloitusseitsikkoon muutoksen, jossa viikolla Hurrikaanin kanssa jatkosopimuksen solminut Aleksi Muukkosen paikalla aloitti kapteeni Tapio Toiviainen. Kolmannessa erässä Muukkonen vaihdettiin Toiviaisen tilalle.

Vierasvoitto ei muuttanut joukkueen tilannetta sarjataulukossa, vaan Hurrikaani jatkaa kiivaasti viidennen sijan metsästämistä. Tällä hetkellä sijojen 5-8 välillä käydään kiivasta taistelua.

Tällä viikolla Hurrikaani ei pelaa liigapelejä, vaan saa rauhassa keskittyä perjantain Kauppi Sport Centerissä pelattavaan Suomen cupin välieräpeliä varten. Seuraava liigapeli on 26.1. kun Savo Volley saapuu Loimaalle.

 

Valtteri Arra