KOPIT ”Ei ole mistä äänestää”

0
LL Arkisto

Mitä enemmän sote-uudistukseen tutustuu, sitä varmemmaksi tulee, että kyseessä on kallis poliittinen hallintohimmeli. Rahoitus on täysin auki. Lyönpä vetoa, että aikaa myöten asiakkaiden maksut nousevat. Tai verotus kiristyy. Yleensä pyritään hallinnon vähentämiseen, miksi nyt palataan vanhaan eli lisätään hallintoa? Suurimmat puolueet suunnittelevat jo piiliopuoluetukea eli lisää puoluetukea. Törkeätä! Tässä käy niin, että suuret kaupungit saavat eniten aluevaltuutettuja. Se merkitsee, että pienet kunnat ja kaupungit kärsivät ja palveluja keskitetään. Kun vihreät ja etenkin kokoomus hallitsevat isoja kaupunkeja, on selvää, että he kannattavat palvelujen keskittämistä esim. Turkuun. Näin tutkimuksenkin mukaan. Ja kaikki säästöjen varjolla. Äänestäkää mieluummin perussuomalaisia, kristillisdemokraatteja ja jopa osaa keskustalaisista! Osa heistä on Loimaallakin valitettavasti ollut jo viemässä palveluja Tyksiin. Siis keskustalaisista.

Matti Ojala

Kyllä oli hyvä palvelu Loimaan Pääterveysasemalla. Kiitos lääkäri Juho Virtanen! Menkää hyvät ihmiset nyt äänestämään, jotta saisimme pitää nämä Loimaalla, eikä tarvitsisi perusterveydenhuollon asioissa matkustaa kymmeniä kilometrejä.

Kiitollinen potilas

Samaa mieltä kopittajan kanssa, ei ole ehdokkaita näkynyt lehdessä numeroineen. Netti-informaatio ei todellakaan riitä. Loimaalta ehdokkaita hyvin huonosti, ei mistä äänestää!

Äänestyshalua kyllä olisi

On oltava varovainen mitä puhuu koska ja varsinkin kenelle.

Samat vanhat naamat jälleen ehdolla! Voi hyvää päivää.

Turuntien K-Marketiin kiitos henkilökunnalle, kun käytätte kasvomaskeja. Keskiviikkona iltapäivällä asiakkailla sen sijaan kasvomaskeja käytössä todella vähän, vaikka tarttuva omikron jyllää. Kassalla asiakkaana nainen yritti saada postipakettia perheenjäsenelleen, joka altistunut koronalle. Ilman kasvosuojaa asioimassa hänkin. Ei tartunnat vähene näin.

Ffp2 maskit käyttöön

Jouduin koulussa pilkatuksi jalkineista, osin vaatteista, talviliikuntavälineistä ym. Vaikka varusteet olivat hyvät. Mistä lie kenkä puristanut?