KOPIT ”Käsidesi aina loppu”

0

Kyllä niin minäkin kaipaan Kaskenojan kuljettajien ammattitaitoa tänne Suopellon alueelle.

TJ

Vihreiden tuore ympäristöministeri Emma Kari toi selväksi sen, että vihreät aikoo pitää kiinni siitä että päästövähennystoimia tehdään lisää, jos jo päätetyt toimet ei riitä. Emma Karia ei näytä haittaavan vähääkään hänen eriarvoistavat puheensa. Häntä ei kiusaisi edes se epäreiluus, kun maksajiksi joutuisivat vanhoilla polttomoottoriautoilla ajavat, joilla ei ole varaa ostaa kallista sähköautoa? Ja ettei totuus unohtuisi, sähköauto kaikkineen on saastuttavampi kuin esim Bio Diesel -auto.

Taisto Levo

Tiedotus heille, jotka kyllästyneet poliitikkojen kaksinaamaisuuteen, tervetuloa VKK:n joukkoon.

– J

Uolevi kirjoitti hyvän kopin! Lipsumista on todellakin ollut hygienia-asioissa, osassa kauppoja ja Tyks Loimaan sairaalassa, jossa aina käsidesi loppu. Olen myös samaa mieltä siitä, että ikävä asioida sellaisessa kauppaliikkeessä jossa henkilökunta ei käytä maskia tai visiiriä. Henkilökunnan pitäisi ottaa vastuuta!

Yhdessä korona kuriin

Loimaan Urheilukeskuksen kuntoradan lumikerrosta on tiivistetty hiihtäjiä varten, ei kävelijöille. Minkä takia joidenkin tarvitsee tallustella siellä joka ikinen talvi, vaikka kyltissä selvästi sanotaan, että kävely ja koirien ulkoiluttaminen kuntoradalla on hiihtokaudella kielletty?

Hiihtelijä

Emme julkaise salaisista tai muuten tunnistamattomista numeroista tulleita tekstiviestejä Kopit-palstalla. Mielipidekirjoittajan nimen tulee olla lehden tiedossa. Nimeä ei luovuteta eteenpäin.

Kati Uusitalo, päätoimittaja