KOPIT ”Kiitos, kun olet fiksu ulkoilija!”

0
Viime vuonna Harjureitin latuja päästiin ajamaan vasta lähellä tammikuun puoltaväliä. KUVA: LL Arkisto

Lämpimät kiitokset paikalliselle palvelulle, Cafe Hannanalle ja Loimaan Laatuautolle, päästiin palelematta kotiin neuvolakäynniltä.

Anna ja Arvi

En osaa olla mieliksi nykyväestölle ja lähimmäisille.

Kiitos Loimaan pääterveysaseman ahkeralle ammattilaisten joukolle erinomaisesti sujuvasta rokotusurakasta! Tosi ystävällinen palvelu & helppo jonotus. Kiitollinen mieli 3. piikistä!

Annika Saarikko

Koronavirus on jatkanut leviämistään ennätystahtia. On ikävä asioida kauppaliikkeessä, jossa kaikilla henkilökuntaan kuuluvilla ei ole suojamaskia tai visiiriä. Asiakkaalla on vaikea tilanne varsinkin jos kaikilta kassoilta puuttuu yhtäaikaisesti maskit. Kaupan olisi myös hyvä huolehtia, että liikkeeseen tullessa asiakas voi desinfioida kätensä – että käsidesipumpussa riittää käsidesiä ja että pumppu muutenkin toimii. Sama asia myös Tyks Loimaan sairaalan kanssa. Sisääntulo-oven läheisyydessä saisi aina olla riittävästi käsidesiä eikä pumpuissa lukea ”epäkunnossa”. Lipsumista on ollut hygienia-asioissa. Kaksikaan rokotetta ei välttämättä estä koronaa tarttumasta ja leviämästä.

Uolevi

Kyl niin kaipaan Kaskenojan aurauksia täällä Suopellolla, ei jäännyt aurausvalleja tienpäähän.

T:j

Häpeämättömyys aikamme ongelma. Napahenkilöt voisivat esimerkillään kannustaa kristillis-eettiseen arvopohjaan materialismin ja ahneuden sijaan.

Kun mikään ei riitä

Lunta on vähän saatu taivaalta ja laduntekijät urakoivat. Jos kävelijät, koiranulkoiluttajat ym. ystävällisesti voisivat kävellä kaduilla eikä laduilla. Kiitos, kun olet fiksu ulkoilija!

Loimaan kannattaisi ottaa oppia Espoosta, USAn piilaaksosta ja Kiinasta. Espoossa valmistetaan laboratoriossa ruokaa ilmasta ja vedestä, kananmunalle maistuvaa valkuaisainetta. Piilaaksossa kehitetään ja valmistetaan piisiruja teollisuuden käyttöön. Kiina tutkii kantasolujen tekniikkaa ja käyttötarkoitusta Eurooppaa aktiivisemmin ja ennakkoluulottomammin tarkoituksenaan voittaa sairaudet. Kehitys tuo mukanaan myös palvelualojen työpaikkoja.

Antti Nokso-Koivisto, FM