KOPIT ”Kiitos Matti ja Markku”

0
Samu Luontomaa on työskennellyt loimaalaisen ikkunavalmistuksen parissa vuosia. Työ jatkuu Aluconstructionilla (LL 29.11.). KUVA: LL Arkisto/Katriina Reijonen

Raija & Mirja. Oikeesti! Viimeinen työpäivä?

Hampaat

On se käsittämätöntä, ettei nämä talvikunnossapitoon valitut urakoitsijat kykene laadukkaampaan katujen kunnossapitoon. Koneet on komeita, mutta onko aurat ihan leluja, vai halun ja taidon puute. Esimerkiksi Aleksis Kiven katu, vilkkain katu, oli viime viikolla kuin kivipeltoa. Mulla on vakaa käsitys, että kyse on välinpitämättömyydestä, raha kelpaa, mutta työ tehdään roiskimalla, viimeistely jää puuttumaan.

Onko osaamisvajetta

Naapurini Markku ja Matti. Olette nostaneet polvilleen menneen, entisen Domuksen, myöhemmin Fenestran ja viimeksi Aluconstruction taas jaloilleen. Teihin luotan kuin pukki sarviinsa. Yrittäjinä olette kumpikin saaneet firmanne pyörimään tuottavasti ja pysyneet kärryillä myrskyjenkin aikana. Uskon työpaikkojen lisääntyvän tuota pikaa ja siitä iloa meille kaikille ei yksin työttömille.

Seija Kylämarkula

Samaa mieltä ÄlyValoPään kanssa. Nykyisillä bensan hinnoilla turhat pysähtelyt ja valoissa seisoskelut pitäisi saada pois.

Aamuyöllä töihin kulkeva

29.1. negatiivista uutisointia Loimaalla teet/toimit miten tahansa, valittaa ne kumminkin.

Lumen luoja, pysy omalla tontillasi, tiiliseinä on rajana!

550m2

Toistakymmentä vuotta suuremmissa kaupungeissa asuneena arvostan suuresti sitä, kuinka esimerkillisesti auraus ja liukkaudentorjunta on Loimaalla hoidettu. Oli kyse sitten kauppalasta tai syrjemmältä, ovat reitit kuljettavassa kunnossa kelillä kuin kelillä. Suuret kiitokset siitä kaikille lumimiehille ja -naisille.

Yksityisautoilija ja jalankulkija Mellilästä

Te, jotka piditte rokotevastaista mielenosoitusta Loimaan keskustassa 28.1. Miksi peititte kasvonne? Ettekö uskalla ottaa vastuuta omista sanoistanne?

Elsa Aarnio