KOPIT ”Porvari ei nuku”

0
LL Arkisto

Naurettavaa pelleilyä politikoilta. Ensin suljetaan terveyskeskuksia urakalla ja nyt jokainen laulaa lähipalveluista.

Ihme sekoilua

Sinä Oripäässä 11/1 -22 perussuomalaisten mainosten jakaja tärvelit postilaatikkomme. Ole ystävällinen ja jätä yhteystietosi, jotta saadaan sovituksi aiheuttamasi vahinko.

42

Kiitos pääkirjoituksesta LL 11.1.22! Erityisen puhutteleva oli lause: ’Ongelmallisempaa olisi…jos ”faktojen pitäisi sopia mielipiteisiin”.

Anja

Ennakkoäänestys alkanut! Kyllä sitä äänestäis, jos vaan tietäis, ketä äänestää. Ei ole näkynyt juurikaan ehdokkaita numeroineen eikä ehdokaslistojen yhdistelmiä. Juu, tiedän jo vastauksen: kattokaa netistä! Mutta jos aluevaalit kerran ovat tärkeät, pelkkä netti-informaatio ei riitä!

Porvari ei nuku näissä vaaleissa. Työläinen, ole hereillä. Äänestä!

Kiinnostukaa

Nyt kaikki loimaalaiset ylös ulos ja äänestämään aluevaaleihin. Ja loimaalaista ehdokasta. Että edes jonkinnäköiset palvelut vielä Loimaalla säilyisi.

Hyvä ihminen kiitos sinulle joka autoit loppiaisena klo 16.45 Prismassa mummoa pulassa.

Hämmentynyt mummo & lapsenlapsi

Ennen moni tuttu muuttunut vieraammaksi, ja vieraampi taas tutummaksi.

Jos tutkinnosta seuraa hyvä työllisyys ja hyvä palkka, voisi tutkintovaatimuksia lisätä. Jos taas työllisyys ja palkka ovat huonoja, pitäisi tutkintovaatimuksia keventää, jotta ei kertyisi liikaa opintolainaa ja ansionmenetyksiä.

Antti Nokso-Koivisto, FM

Aika erikoista, että nyt kun korona tartuntoja on jopa 8000 päivässä ja tehohoitopaikat ja osastot täynnä, niin aluevaalit voidaankin järjestää! Ennen kunnallisvaaleja tartuntoja oli 200–400 ja deltavirus vähemmän tarttuva, mutta Henrikssonilla ja muilla oli kova kiire siirtää vaaleja! Lieneeköhän nyt niin, että perussuomalaisten kannatus oli ”liian” korkealla ennen kunnallisvaaleja? Perussuomalaiset oli ainoa puolue suurista puolueista ainakin, joka vastusti silloin vaalien siirtämistä. Se kertoo aika paljon. Nyt perussuomalaiset on lähes yksin vaatimassa vaalien siirtoa. Kun korona jyllää pahemmin kuin koskaan ja omikron on erittäin tarttuva koronan variantti! Onko taas kyseessä ”populismi” vai olisikovatko persut taas kerran ainoa järjen ääni? Ajatelkaapa ihan itse

Matti Ojala