KOPIT ”Viikko alkaa hyvällä mielellä”

0
LL Arkisto

Liikennesäännöistä vielä. Kummalla etuajo-oikeus kauppakeskuksien pihalta vai yleistä tietä ajavalla, kun molemmat kääntyvät samaan suuntaan ja kolmion takaa tulevat molemmat?

Volkkari

Mieluummin kolme rokotusta ja oireettomuus, kuin ruuhkauttamassa tehohoitoa rokottamattomana. Mieluummin kunnioitan terveysalan ammattilaisten ja viranomaisten suosituksia, kuin en.

Pelastaja pelastaa

Toivoisin, että ette julkaise enää miten huonosti on aurattu ja varsinkin Suopellolla. Täällä on aurattu hyvin. Jotkut ovat ottaneet herneen nenään kun auraaja on vaihtunut. Arvostelu koskee henkilöön. En itse tunne kyseistä henkilöä, mutta toivon, että negatiiviset arvostelut lopetetaan. Myös koirankakkakirjoitukset voi jättää pois. Jokakeväinen aihe. Julkaiskaa enemmän positiivisia koppeja.

Kiitos

Ennen vaaleja nuristiin ettei Loimaa saa kun ehkä 1–2 edustajaa läpi. Kuinkas sitten kävikään?

Ei noilla ehdokkailla asiat miksikään parempaan muutu, sama vanha kaarti jälleen.

Mahtoiko Vihreiden huonoon aluevaalitulokseen vaikuttaa heidän hiljattain ottamansa myönteisempi Nato-kanta? Seireenien laulu on kaunista, mutta tuhoisaa.

Mellilän Oma Poika

Olipa mukava taas selata Loimaan Lehteä 22.1.22: Minnan lohtukirjoitus ja riemastuttavat vauvojen kuvat! Viikko alkaa hyvällä mielellä.

Kaarina Johansson (o.s. Helmi), Helsinki